Повезане вести
Тревизан прва четвртфиналисткиња мастерса у Мајамију
Спортски журнал 27.03.2023
Она у четвртфиналу чека победницу меча десете носитељке Казахстанке Елене Рибакине и Белгијанке Елиз Мертенс. Италијанска тенисерка Мартина Тревизан пласирала се данас у четвртфинале мастерса у Мајамију, пошто је победила… »
Циципас после велике борбе зауставио Гарина
Спорт клуб 27.03.2023
Подели : Други носилац мастерса у Мајамију Стефанос Циципас пласирао се у осмину финала, пошто је савладао Чилеанца Кристијана Гарина у три сета 6:3, 4:6, 6:4. Веома важна победа за вицешампиона Аустралијан Опена. Прва после више… »
Алкарас победио Лајовића па поручио: „Надал ме инспирише, увек покушавам да одиграм немогућ ударац“!
Хот спорт 27.03.2023
Шпански тенисер се пласирао у осмину финала Мајамија Светско број 1, Карлос Алкарас, победио је Душана Лајовића у трећем колу мастерса у Мајамију са 2:0, по сетовима 6:0/7:6 после сат и по времена игре. Тенисер рођен у Мурсији… »
Сабаленка против Крејчикове за четвртфинале Мајамија
Спортски журнал 27.03.2023
Белорускиња води 3:1 у међусобним дуелима. Друга играчица света, Белорускиња Арина Сабаленка пласирала се у осмину финала турнира у Мајамију пошто је победила Чехињу Мари Бузкову са 6:1, 6:2. Сабаленка је два пута одузела… »
Алкараз: Могу да играм којим год стилом, зато сам опасан
Н1 Инфо 27.03.2023
Шпански тенисер Карлос Алкараз очекује тежак посао у мечу осмине финала мастерса у Мајамију, против Американца Томија Пола. „Гледао сам много његових мечева. Уживам да га гледам. Веома је талентован играч и чини да све игра… »
Да ли је ово реално? Новак Ђоковић први, али није први
Вечерње новости 27.03.2023
ПОНЕДЕЉАК је дан када смо навикли да погледамо АТП листу, односно пласман Новака Ђоковића. ФОТО: Тањуг/АП И овог пута се десило нешто збуњујуће. Новак Ђоковић тренутно је други тенисер планете, али је Новак Ђоковић тренутно и… »
Алкараз: Могу да играм којим год стилом, зато сам опасан
Спорт клуб 27.03.2023
Подели : Шпански тенисер Карлос Алкараз очекује тежак посао у мечу осмине финала мастерса у Мајамију, против Американца Томија Пола. „Гледао сам много његових мечева. Уживам да га гледам. Веома је талентован играч и чини да све… »
Дуци се борио као лав за славу и Новака, али... Лајовић не враћа Ђоковића на АТП врх! Алкараз показао класу и изборио осмину…
Вечерње новости 27.03.2023
СРПСКИ тенисер Душан Лајовић завршио је такмичење на мастерсу у Мајамију, пошто је вечерас у трећем колу изгубио од светског "броја 1" Карлоса Алкараза 6:0, 7:6 (7:5). ФОТО: АП/Тањуг Дечко из Мурсије је у сјајној форми, а то је… »
Кецмановић лак „плен“ за Рубљова у Мајамију
Данас 27.03.2023
Српски тенисер није могао против Руса у трећем колу мастерса. Као много боље рангирани на АТП листи, Андреј Рубљов ушао је у дуел са епитетом великог фаворита у меч и пошло му је за руком да је оправда против Момира… »
Лајовић показао „зубе“ Алкаразу, али даље отишао први рекет света
Данас 26.03.2023
Српски тенисер натерао Шпанца да тај-брејком прође у осмину финала мастерса у Мајамију. Душан Лајовић није успео да шокира Карлоса Алкараза у трећем колу актуелног турнира серије 1.000, али није му ни јефтино „продао“ кожу, иако… »
Рус "почистио терен" са Кецмановићем: Рубљов разбио Мишу у парампарчад
Вечерње новости 26.03.2023
СРПСКИ тенисер Миомир Кецмановић елиминисан је у трећем колу Мастерса у Мајамију, пошто је вечерас убедљиво поражен од Руса Андреја Рубљова резултатом 2:0, по сетовима 6:1, 6:2. ФОТО: АП/Тањуг Рубљов је данас доминирао у свим… »
Вести дана »
"Смета им место где нико није предвидео никакав концерт": Вучић о Ћациленду: "Надам да ће испред Скупштине у међувремену оне шаторе и да скину"
Блиц пре 4 минутајош 36 повезаних
Лавров: 'Национализација НИС-а могућа под одређеним условима'; Вучић: 'Једва чекам да чујем идеје Русије'
BBC News пре 34 минутајош 44 повезане
110.792 захтева до 16 часова! Интересовање грађана за легализацију не јењава
Курир пре 24 минутајош 43 повезане