Повезане вести

Тревизан прва четвртфиналисткиња мастерса у Мајамију

Тревизан прва четвртфиналисткиња мастерса у Мајамију

Спортски журнал 27.03.2023
Она у четвртфиналу чека победницу меча десете носитељке Казахстанке Елене Рибакине и Белгијанке Елиз Мертенс. Италијанска тенисерка Мартина Тревизан пласирала се данас у четвртфинале мастерса у Мајамију, пошто је победила… »
Циципас после велике борбе зауставио Гарина

Циципас после велике борбе зауставио Гарина

Спорт клуб 27.03.2023
Подели : Други носилац мастерса у Мајамију Стефанос Циципас пласирао се у осмину финала, пошто је савладао Чилеанца Кристијана Гарина у три сета 6:3, 4:6, 6:4. Веома важна победа за вицешампиона Аустралијан Опена. Прва после више… »
Алкарас победио Лајовића па поручио: „Надал ме инспирише, увек покушавам да одиграм немогућ ударац“!

Алкарас победио Лајовића па поручио: „Надал ме инспирише, увек покушавам да одиграм немогућ ударац“!

Хот спорт 27.03.2023
Шпански тенисер се пласирао у осмину финала Мајамија Светско број 1, Карлос Алкарас, победио је Душана Лајовића у трећем колу мастерса у Мајамију са 2:0, по сетовима 6:0/7:6 после сат и по времена игре. Тенисер рођен у Мурсији… »
Сабаленка против Крејчикове за четвртфинале Мајамија

Сабаленка против Крејчикове за четвртфинале Мајамија

Спортски журнал 27.03.2023
Белорускиња води 3:1 у међусобним дуелима. Друга играчица света, Белорускиња Арина Сабаленка пласирала се у осмину финала турнира у Мајамију пошто је победила Чехињу Мари Бузкову са 6:1, 6:2. Сабаленка је два пута одузела… »
Алкараз: Могу да играм којим год стилом, зато сам опасан

Н1 Инфо 27.03.2023
Шпански тенисер Карлос Алкараз очекује тежак посао у мечу осмине финала мастерса у Мајамију, против Американца Томија Пола. „Гледао сам много његових мечева. Уживам да га гледам. Веома је талентован играч и чини да све игра… »
Да ли је ово реално? Новак Ђоковић први, али није први

Да ли је ово реално? Новак Ђоковић први, али није први

Вечерње новости 27.03.2023
ПОНЕДЕЉАК је дан када смо навикли да погледамо АТП листу, односно пласман Новака Ђоковића. ФОТО: Тањуг/АП И овог пута се десило нешто збуњујуће. Новак Ђоковић тренутно је други тенисер планете, али је Новак Ђоковић тренутно и… »

Спорт клуб 27.03.2023
Подели : Шпански тенисер Карлос Алкараз очекује тежак посао у мечу осмине финала мастерса у Мајамију, против Американца Томија Пола. „Гледао сам много његових мечева. Уживам да га гледам. Веома је талентован играч и чини да све… »
Дуци се борио као лав за славу и Новака, али... Лајовић не враћа Ђоковића на АТП врх! Алкараз показао класу и изборио осмину…

Дуци се борио као лав за славу и Новака, али... Лајовић не враћа Ђоковића на АТП врх! Алкараз показао класу и изборио осмину…

Вечерње новости 27.03.2023
СРПСКИ тенисер Душан Лајовић завршио је такмичење на мастерсу у Мајамију, пошто је вечерас у трећем колу изгубио од светског "броја 1" Карлоса Алкараза 6:0, 7:6 (7:5). ФОТО: АП/Тањуг Дечко из Мурсије је у сјајној форми, а то је… »
Кецмановић лак „плен“ за Рубљова у Мајамију

Кецмановић лак „плен“ за Рубљова у Мајамију

Данас 27.03.2023
Српски тенисер није могао против Руса у трећем колу мастерса. Као много боље рангирани на АТП листи, Андреј Рубљов ушао је у дуел са епитетом великог фаворита у меч и пошло му је за руком да је оправда против Момира… »
Лајовић показао „зубе“ Алкаразу, али даље отишао први рекет света

Лајовић показао „зубе“ Алкаразу, али даље отишао први рекет света

Данас 26.03.2023
Српски тенисер натерао Шпанца да тај-брејком прође у осмину финала мастерса у Мајамију. Душан Лајовић није успео да шокира Карлоса Алкараза у трећем колу актуелног турнира серије 1.000, али није му ни јефтино „продао“ кожу, иако… »
Рус "почистио терен" са Кецмановићем: Рубљов разбио Мишу у парампарчад

Рус "почистио терен" са Кецмановићем: Рубљов разбио Мишу у парампарчад

Вечерње новости 26.03.2023
СРПСКИ тенисер Миомир Кецмановић елиминисан је у трећем колу Мастерса у Мајамију, пошто је вечерас убедљиво поражен од Руса Андреја Рубљова резултатом 2:0, по сетовима 6:1, 6:2. ФОТО: АП/Тањуг Рубљов је данас доминирао у свим… »

Вести дана »