Povezane vesti
Stojković (Zajedno): Srbija je potpuno privatizovana država
Beta 27.03.2023
Kopredsednica stranke Zajedno, Biljana Stojković, ocenila je da je Srbija "potpuno privatizovana" država, samo što to, kako je kazala, "građanima nije rečeno". Ona je u emisiji "Utisak nedelje" na TV Nova u nedelju uveče rekla da je sada pitanje na koji… »
Stojković: Srbija je potpuno privatizovana, „Milenijum“ država
N1 Info 27.03.2023
Kopredsednica stranke Zajedno Biljana Stojković ocenila je da je Srbija "potpuno privatizovana" država, samo što to, kako je kazala, "građanima nije rečeno". „Ja sam nazvala našu zemlju ‘Milenijum država’ i to jednom prilikom na Šodrošu kada su počele… »
Utisak nedelje: Mi više nemamo građane, mi nemamo duštvo… Politika u ovoj državi je nestala
Danas 27.03.2023
O protestima na Savskom nasipu u Beogradu i novosadskom Šodrošu, ali i o Kosovu, pozorištu „Boško Buha“ i o tome šta je zajedničko za sve ove teme u večerašnjem „Utisku nedelje“ na TV Nova govorili su koopredsednica stranke Zajedno profesorka Biljana… »
Vesti dana »
Pripadnici policije na Filozofskom fakultetu nakon smrti studentkinje koja je pala sa petog sprata
Nova pre 6 minutajoš 65 povezanih
Objavljene nove cene goriva: Realno je 270 dinara za dizel
Bujanovačke pre 45 minutajoš 68 povezanih
Pljuskovi tokom celog vikenda, ponegde i sneg: Kada stiže toplije vreme u Srbiju
NIN pre 1 satjoš 38 povezanih
Snažno nevreme pogodilo region: U Zagrebu i BiH zatvorene škole, u delovima Crne Gore satima nema struje
NIN pre 5 minutajoš 24 povezane
BLOG UŽIVO Izrael izveo napade na Teheran, Tramp odložio rok za Ormuski moreuz, na Volstritu najgori dan od početka rata
Nova pre 2 satajoš 26 povezanih