Povezane vesti
Stojković (Zajedno): Srbija je potpuno privatizovana država
Beta 27.03.2023
Kopredsednica stranke Zajedno, Biljana Stojković, ocenila je da je Srbija "potpuno privatizovana" država, samo što to, kako je kazala, "građanima nije rečeno". Ona je u emisiji "Utisak nedelje" na TV Nova u nedelju uveče rekla da je sada pitanje na koji… »
Stojković: Srbija je potpuno privatizovana, „Milenijum“ država
N1 Info 27.03.2023
Kopredsednica stranke Zajedno Biljana Stojković ocenila je da je Srbija "potpuno privatizovana" država, samo što to, kako je kazala, "građanima nije rečeno". „Ja sam nazvala našu zemlju ‘Milenijum država’ i to jednom prilikom na Šodrošu kada su počele… »
Utisak nedelje: Mi više nemamo građane, mi nemamo duštvo… Politika u ovoj državi je nestala
Danas 27.03.2023
O protestima na Savskom nasipu u Beogradu i novosadskom Šodrošu, ali i o Kosovu, pozorištu „Boško Buha“ i o tome šta je zajedničko za sve ove teme u večerašnjem „Utisku nedelje“ na TV Nova govorili su koopredsednica stranke Zajedno profesorka Biljana… »
Vesti dana »

Ponovo uhapšen tviteraš Marko M., poznatiji kao Kristal Met Dejmon
Radio 021 pre 1 satjoš 58 povezanih

(Mapa) u naredna dva sata stižu pljuskovi sa grmljavinom: Oblaci se upravo premeštaju ka ovim delovima Srbije, RHMZ niže hitna upozorenja
Blic pre 5 minutajoš 45 povezanih

"Imali smo brdo problema!" Selektor zlatnih kadeta, prvaka Evrope u košarci, Stevan Mijović, o podvigu "orlića" na Evrobasketu
Večernje novosti pre 20 minutajoš 22 povezane

Tramp se složio da Kijev treba da se odrekne dela teritorije u korist Rusije
Vesti online pre 30 minutajoš 156 povezanih

Preminuo Terens Stamp, negativac iz filmova o Supermenu, u 87. godini
BBC News pre 20 minutajoš 12 povezanih