Povezane vesti
"Zapalio sam pijan ženi svu garderobu" Miroslav Ilić nije bio sav svoj kad popije, a onda je stao pred ikonu, evo šta je…
Kurir 27.03.2023
Miroslav Ilić otkrio kada je prestao da pije i da je to daleka prošlost koja je ostala iza njega. - Jedno jutro sam se probudio, stao pred ikonu Svetog Đorđa i rekao: "Budalo jedna, nećeš više." Moj problem je što nikada nisam podnosio alkohol. On je od… »
"Alkohol od mene pravi nešto što nisam ja": Miroslav Ilić ovako pravda svoje nekadašnje postupke: "Shvatio sam sve"
Blic 27.03.2023
Miroslav Ilić (72) poslednjih godina je u žiži interesovanja javnosti zbog suđenja sa bivšom ljubavnicom Mirjanom Antonović oko očinstva nad Devinom, sa kojom je imao aferu tokom osamdesetih godina prošlog veka. Čuveni pevač ističe da je upravo u tom… »
Vesti dana »
Više javno tužilaštvo u Čačku naložilo obdukciju tela devojčice koja je preminula nakon operacije krajnika
Morava info pre 3 minutajoš 57 povezanih
Nenadić (TS): Alarmantni podaci o percepciji korupcije u Srbiji, udar na TOK dovoljno govori
Beta pre 2 satajoš 32 povezane
Bajatović: Dovoljno ruskog gasa za grejnu sezonu, ali novi izvori daleko od realizacije
In medija pre 53 minutajoš 26 povezanih
Nezgoda na gradilištu u Beogradu: Pao kran; Povređeni prebačen u Urgentni centar FOTO/VIDEO
B92 pre 4 satijoš 5 povezanih
Petar Petković upozorio Emanuela Žofrea na posledice primene prištinskih zakona po Srbe na Kosovu
Insajder pre 1 satjoš 19 povezanih