Povezane vesti
Srpski spasilac povređen na planinarenju u Albaniji: Nikola se okliznuo na Prokletijama, helikopterom prebačen u bolnicu u…
Blic 27.03.2023
Član Gorske službe spasavanja Nikola Kolarić povređen je prilikom privatne planinarske ture na Prokletijama. Gorska služba kontaktirala je ambasadu Srbije u Albaniji, a oni nadležne službe u Albaniji, koje su veoma brzom i profesionalnom reakcijom… »
Planinar povređen na Prokletijama pripadnik srpske GSS, nije životno ugrožen
N1 Info 27.03.2023
Planinar koji je povređen na planini Prokletije u nedelju, član je srpske Gorske službe spasavanja (GSS) i nije u životnoj opasnosti, saopštila je ta organizacija. Iz Gorske službe spasavanja su naveli da se tokom dana očekuje da njihov spasilac… »
Ovo je srpski alpinista koji je prevario smrt na Prokletijama Kolarić: Sačuvali me Bog i jastuk iz ranca! Leteo više od 100…
Kurir 27.03.2023
Kolarić je istakao da će za dan-dva biti pušten iz bolnice i da će ponovo biti u Srbiji sa svojom suprugom i sinom. Alpinista i član Gorske službe spasavanja Nikola Kolarić, koji je juče povređen prilikom planinarenja na Prokletijama i prevezen u… »
"Leteo sam stotinak metara, zaustavio sam se tik iznad najveće litice": Nikola prepričao dramu sa Prokletija
Telegraf 27.03.2023
"Oslonio sam se na iskustvo. Ta loša procena je mogla mnogo da me košta", kaže Nikola, koji je član Gorske službe spasavanja. Alpinista i član Gorske službe spasavanja Nikola Kolarić, koji je juče povređen prilikom planinarenja na Prokletijama i… »
Snimak spasavanja Srba sa vrha Prokletija: Nikola iz GSS otišao u Albaniju na turu i umalo stradao
Telegraf 27.03.2023
Nikola se tokom planinarenja okliznuo, i sumnjalo se na povredu grudnog koša, ali nije bio životno ugrožen. Nikola Kolarić, član Gorske službe spasavanja, povređen je prilikom privatne planinarske ture na Prokletijama. Spasilac GSS-a bio je jedan… »
Prve slike drame na prokletijama: Srpski planinari zavejani, jedan od njih teško povređen pao s velike visine (foto)
Kurir 27.03.2023
Hitno helikopterom prebačen u bolnicu u Tirani. TET - Četvorica srpskih planinara preživeli su juče pravu dramu tokom uspona na najvišu tačku Prokletija Jezerski vrh sa albanske strane, iz dolina Valbona i Tet. Oni su se zaglavili u zavejanoj… »
Srpski planinari se zaglavili u Albaniji, jedan teško povređen pri padu s visine
N1 Info 27.03.2023
Četvorica srpskih planinara zaglavili su se na zavejanoj planini tokom uspona na najvišu tačku Prokletija Jezerski vrh sa albanske strane, iz dolina Valbona i Tet, piše Blic. Jedan od njih je pao sa visine i teško povredio ekstremitete, pa je… »
Ovako je izgledalo spasavanje srpskih planinara na Prokletijama: Jedan teško povređen
Telegraf 27.03.2023
Zbog nepristupačnog terena i snega, policija je zatražila od Ministarstva odbrane da pošalje helikopter kako bi povređeni planinar bio prevezen u bolnicu u Tirani. Dva helikoptera albanskog vazduhoplovstva prevezla su u nedelju četiri srpska… »
Planinar iz Srbije se povredio u Albaniji, prebačen helikopterom u bolnicu
Danas 26.03.2023
Četvoro planinara iz Srbije je spaseno nakon potrage na planinskoj stazi između Valbone i Teta, prenose albanski mediji. Jedan planinar je povređen i prebačen helikopterom u bolnicu u Tirani. Operativci Vazduhoplovstva spasili su četiri srpska… »
Vesti dana »
![Uhapšeni bivši poslanik Zoran Zečević i njegov sin! Oglasio se MUP: Inspektore jurili kolima, pa izazvali nesreću, troje…](https://nstatic.net/385/38935385eppicj.jpg)
Uhapšeni bivši poslanik Zoran Zečević i njegov sin! Oglasio se MUP: Inspektore jurili kolima, pa izazvali nesreću, troje završilo sa teškim povredama
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
![Organizovani prevoz birača na dan izbora na KiM neće biti moguć bez prethodne dozvole](https://nstatic.net/711/38935711ollwew.jpg)
Organizovani prevoz birača na dan izbora na KiM neće biti moguć bez prethodne dozvole
Blic pre 3 satajoš 1 povezana