Повезане вести

"Ка**ла си се са мном на троседу, док је она спавала у кухињи": Звездан све признао - варао жену чим се ћерка родила!

"Ка**ла си се са мном на троседу, док је она спавала у кухињи": Звездан све признао - варао жену чим се ћерка родила!

Мондо 27.03.2023
Звездан Славнић наставио да износи прљав веш о Ани Ћурчић и открио да је варао ћеркину мајку чим се породила! Звездан Славнић наставио да износи прљав веш о Ани Ћурчић и открио да је варао ћеркину мајку чим се породила! Звездан… »
"Имао сам интимне односе са Аном, док је Сарина мама била у кухињи": Звездан изнео шок детаље о Ани Ћурчић, задругари…

"Имао сам интимне односе са Аном, док је Сарина мама била у кухињи": Звездан изнео шок детаље о Ани Ћурчић, задругари…

Блиц 27.03.2023
Звездан Славнић не престаје да износи скандалозне детаље о његовом браку са Аном Ћурчић, па је и признао да су њих двоје били у комбинацији док је он још био у браку са првом женом. Звездан Славнић је, наиме, задругарима… »
Звездан и Ана били интимни преко телефона: Славнић открио детаље разговора са њом док је био у затвору: "Сваки дан сам те…

Звездан и Ана били интимни преко телефона: Славнић открио детаље разговора са њом док је био у затвору: "Сваки дан сам те…

Блиц 27.03.2023
Ана Ћурчић и Звездан Славнић ушли су у још један жестоки сукоб, а онда је он открио да су били интимни преко телефона док је он био у затвору. - Ја сам била 50 одсто са тобом док си коцкао. Не бежим од тога, а што сам ишла са… »
Шок оптужба! Имао сам односе са Аном док је сарина мама била у кухињи: Звездан Славнић одлучио да скроз сроза Ану…

Шок оптужба! Имао сам односе са Аном док је сарина мама била у кухињи: Звездан Славнић одлучио да скроз сроза Ану…

Курир 27.03.2023
Звездан Славнић је након разговора и свађе са Аном Ћурчић, стајао са Јованом Томић Матором и задругарима у дворишту, те до детаља испричао пикантерије из ванбрачне заједнице са Ћурчићевом. -Први пут сам лепо причао са њом и где… »
Изнели сав прљав веш! Звездан открио шта је писао Ани из затвора, обелоданио доказе да је варала мужа 5 година, а споменуо и…

Изнели сав прљав веш! Звездан открио шта је писао Ани из затвора, обелоданио доказе да је варала мужа 5 година, а споменуо и…

Курир 27.03.2023
Ана Ћурчић и Звездан Славнић не престају да откривају детаље њихове 15-годишње везе и окривљују једно друго за крај њихове везе. - Је л' си се испричао са свима? - питала је Ана. - Не, тек ће да ти исплива све јер си ти… »

Вести дана »