Povezane vesti
"Ka**la si se sa mnom na trosedu, dok je ona spavala u kuhinji": Zvezdan sve priznao - varao ženu čim se ćerka rodila!
Mondo 27.03.2023
Zvezdan Slavnić nastavio da iznosi prljav veš o Ani Ćurčić i otkrio da je varao ćerkinu majku čim se porodila! Zvezdan Slavnić nastavio da iznosi prljav veš o Ani Ćurčić i otkrio da je varao ćerkinu majku čim se porodila! Zvezdan Slavnić je… »
"Imao sam intimne odnose sa Anom, dok je Sarina mama bila u kuhinji": Zvezdan izneo šok detalje o Ani Ćurčić, zadrugari…
Blic 27.03.2023
Zvezdan Slavnić ne prestaje da iznosi skandalozne detalje o njegovom braku sa Anom Ćurčić, pa je i priznao da su njih dvoje bili u kombinaciji dok je on još bio u braku sa prvom ženom. Zvezdan Slavnić je, naime, zadrugarima ispričao i da je sa… »
Zvezdan i Ana bili intimni preko telefona: Slavnić otkrio detalje razgovora sa njom dok je bio u zatvoru: "Svaki dan sam te…
Blic 27.03.2023
Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić ušli su u još jedan žestoki sukob, a onda je on otkrio da su bili intimni preko telefona dok je on bio u zatvoru. - Ja sam bila 50 odsto sa tobom dok si kockao. Ne bežim od toga, a što sam išla sa tobom? Da li sam… »
Šok optužba! Imao sam odnose sa Anom dok je sarina mama bila u kuhinji: Zvezdan Slavnić odlučio da skroz sroza Anu…
Kurir 27.03.2023
Zvezdan Slavnić je nakon razgovora i svađe sa Anom Ćurčić, stajao sa Jovanom Tomić Matorom i zadrugarima u dvorištu, te do detalja ispričao pikanterije iz vanbračne zajednice sa Ćurčićevom. -Prvi put sam lepo pričao sa njom i gde sam sa malo… »
Izneli sav prljav veš! Zvezdan otkrio šta je pisao Ani iz zatvora, obelodanio dokaze da je varala muža 5 godina, a spomenuo…
Kurir 27.03.2023
Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić ne prestaju da otkrivaju detalje njihove 15-godišnje veze i okrivljuju jedno drugo za kraj njihove veze. - Je l' si se ispričao sa svima? - pitala je Ana. - Ne, tek će da ti ispliva sve jer si ti patološki lažov. Ti… »
Vesti dana »
!["Šumadijski marš" beogradskih i novosadskih studenata, ka Kragujevcu pešače i Nišlije, protest ispred Ministarstva…](https://nstatic.net/611/38956611ooqxse.jpg)
"Šumadijski marš" beogradskih i novosadskih studenata, ka Kragujevcu pešače i Nišlije, protest ispred Ministarstva prosvete
RTS pre 10 minutajoš 27 povezanih