Povezane vesti
Eksplozija u okupiranom Marijupolju: Dignut u vazduh auto šefa policije, Rusi sumnjaju na Ukrajince
Nova 27.03.2023
U Marijupolju je danas dignut u vazduh automobil šefa policije Mihaila Moskvina, rekao je za RIA Novosti pukovnik Eduard Basurin. „Danas je u Marijupolju pokušan atentat na načelnika policije, ali je preživeo. Razgovarao sam sa njim, dobio je lakši… »
Teroristički napad u Mariupolju: Dignut u vazduh automobil šefa lokalne policije, preživeo jer je bomba rano eksplodirala…
Kurir 27.03.2023
U Mariupolju je dignut u vazduh automobil šefa policije Mihaila Moskvina, rekao je za RIA Novosti pukovnik Eduard Basurin. „Načelnik policije Moskvin je živ. Razgovarao sam sa njim, dobio je lakši potres mozga“, rekao je on. Prema dopisniku RIA Novosti… »
Vesti dana »
"Nikad nisam osetio ovako jak zemljotres..." Jeziva svedočenja građana nakon snažnog zemljotresa na Kosovu: "Mislio sam da će zidovi u zgradi da puknu"
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih
ATP Roterdam: Hamad kao srećni dobitnik eliminisao 39. na svetu
RTV Novi Pazar pre 4 satijoš 4 povezane
"Zbog svojih opredeljenja plaćam cenu, prešlo je to i na Acu" Čeda Jovanović u javnosti sa cimerom: "Kuvali smo velikoj prijateljici Ceci Ražnatović" (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Povodom Sretenja: besplatan ulaz u Etnografski muzej u Beogradu od 14. do 17. februara
Kurir pre 23 minutajoš 1 povezana