Повезане вести

Бивши муж јој одвео сина, борила се за старатељство: Певачица завршила на суду - "Хтела сам да умрем"

Бивши муж јој одвео сина, борила се за старатељство: Певачица завршила на суду - "Хтела сам да умрем"

Мондо 27.03.2023
Певачица Индира Радић својевремено је испричала све о односу с бившим мужем који јој је након развода одвео дете. Певачица Индира Радић својевремено је испричала све о односу с бившим мужем који јој је након развода одвео дете… »
"Бивши муж ми је узео дете, хтела сам да умрем": Индира Радић преживела пакао, проговорила о најтежој борби: "Нисам била…

"Бивши муж ми је узео дете, хтела сам да умрем": Индира Радић преживела пакао, проговорила о најтежој борби: "Нисам била…

Блиц 27.03.2023
Певачица Индира Радић родила је сина Северина са 25 година, а мало ко зна да је, како је једном приликом сама испричала, водила битку за старатељство са његовим оцем. Индира која иза себе има низ хитова, у последње време се… »
Индири Радић бивши муж отео дете! Певачица причала о најтежој борби: Тада сам хтела да умрем! Преживела пакао после развода!…

Индири Радић бивши муж отео дете! Певачица причала о најтежој борби: Тада сам хтела да умрем! Преживела пакао после развода!…

Курир 27.03.2023
Већ дужи временски период певачица Индира Радић није медијски заступљена, далеко од очију јавности она живи повученим, породичним животом, а остварила се и у улози баке која јој и те како прија. Како своју приватност не жели да… »

Вести дана »