Povezane vesti
„Da vam objasnim zašto sam ja ‘ludak'“: Region bruji o Vučićevom gostovanju na Pinku
Nova 27.03.2023
Regionalni mediji izvestili su o još jednom Vučićevom “obraćanju javnosti”. U tekstu Danasa, koji se bavi ovom temom, navodi se da komšijskim medijima naročito bilo zanimljivo Vučićevo objašnjenje zašto ga, prema njegovim rečima, pojedinci iz opozicije… »
“Želite da vam objasnim zašto sam ja ludak”: Regionalni mediji o Vučićevom gostovanju na TV Pink
Danas 27.03.2023
Regionalni mediji izvestili su o još jednom Vučićevom “obraćanju javnosti”. U pitanju je jučerašnje gostovanje na TV Pinku u kojem je govorio o Putinu, sinu Danilu, tome kako su ga pojedini predstavnici opozicije nazvali “ludakom”… Sarajevsko Oslobođenje… »
Vesti dana »
Marko Ivović džoker sa klupe: "Nesigurnost je prisutna, protiv Belgije na pobedu"
Dnevnik pre 3 satajoš 26 povezanih
RIK doneo rešenja o obrazovanju lokalnih izbornih komisija za pet mesta u AP Kosovu i Metohiji
Euronews pre 3 satajoš 43 povezane
Đedović Handanović: Pripreme za grejnu sezonu u toku, snabdevanje naftom stabilno
Radio 021 pre 2 satajoš 21 povezana
NUNS osudio nove pretnje uredniku portala Žig info i IN Mediji, traži hitnu reakciju nadležnih
Šabačke novosti pre 4 satijoš 16 povezanih