Povezane vesti
Spasio ženi život uživo u emisiji! Dečko Snežane Đurišić o šok iskustvu - "Uradili smo veliku operaciju"
Mondo 27.03.2023
Pevačica Snežana Đurišić godinama je u ljubavi s ginekologom Vanjom Miloševićem koji je ispričao kako je slučano spasio život jednoj ženi. Pevačica Snežana Đurišić godinama je u ljubavi s ginekologom Vanjom Miloševićem koji je ispričao kako je slučano… »
Dečko snežane Đurišić uživo u emisiji spasao život ženi! Šok-iskustvo: Bili su tu paravani, uzeo sam bris pred kamerama...…
Kurir 27.03.2023
Pevaćica Snežana Đurišić već nekoliko godina je u ljubavi sa ginekologom Vanjom Miloševićem, koji je sad ispričao kako je zahvaljujući učešću u jednoj emisiji spasao život jednoj ženi. - U jednoj od emisija se desilo da sam nekoj ženi pomogao na način na… »
Vesti dana »

"Moram to da odradim još jednom u Beogradu. Posle toga i da umrem nije mi žao": Priča o Enveru Petrovciju velikanu koji je živeo za glumu
Blic pre 27 minutajoš 25 povezanih

Šibaće Košava u ovim delovima zemlje! Rhmz popalio meteoalarme, jedna pojava neobična za ovo doba godine
Alo pre 2 satajoš 45 povezanih

Ko neće moći da legalizuje objekat: Dva su slučaja! Ministarka Sofronijević o detaljima novog zakona o legalizaciji
Kurir pre 22 minutajoš 56 povezanih

Promena vlasničke strukture u NIS-u prava ili podvala: "Sad čekamo da li će Amerikanci to progutati"
Radio 021 pre 1 satjoš 21 povezana