Povezane vesti
Aktivisti sa Šodroša: Mi nismo protiv mosta, protiv smo načina na koji se gradi
Danas 27.03.2023
Mi nismo protiv izgradnje četvrtog mosta u Novom Sadu, ali smo protiv načina na koji se gradi, izjavio je za N1 Petar Holik „Šodroš Survivor kampa“. Ukazao je da način na koji se most gradi ugrožava prirodno stanište za više od 200 zaštićenih vrsta, i… »
Aktivisti sa Šodroša: Bitku smo možda izgubili, ali Novog Sada na vodi biti neće
N1 Info 27.03.2023
Mi nismo protiv izgradnje četvrtog mosta u Novom Sadu, ali smo protiv načina na koji se gradi, izjavio je za N1 Petar Holik "Šodroš Survivor kampa". Ukazao je da način na koji se most gradi ugrožava prirodno stanište za više od 200 zaštićenih vrsta, i… »
Vesti dana »

"Pet povređenih policajaca": Oglasio se Dačić o neredima: "Najmanje 14 uhapšenih, videlo se ko sprovodi nasilje"
Blic pre 20 minutajoš 129 povezanih

Protesti u Beogradu i Novom Sadu: Blokirana Ulica kneza Miloša, jake policijske snage raspoređene na Novom Beogradu (video)
Blic pre 5 minutajoš 47 povezanih

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge
Naslovi.ai pre 1 satjoš 24 povezane

U Srbiji u junu ove godine izdato 2.402 građevinske dozvole, dva odsto više nego u isto vreme 2024.
Forbes pre 5 satijoš 29 povezanih