Povezane vesti

Pevač koji je pretučen sinoć poznat je po skandalima: U rijalitiju je prevario ženu, a onda je ostavio i ljubavnicu

Pevač koji je pretučen sinoć poznat je po skandalima: U rijalitiju je prevario ženu, a onda je ostavio i ljubavnicu

Nova 27.03.2023
Nikola Grujić našao se usred skandala nakon incidenta koji se desio sinoć ispred jednog beogradskog paba. Pevač i nekadašnj učesnik rijalitija učestvovao je u tuči sa još nekoliko osoba ispred jednog lokala u Beogradu, kako piše „Telegraf“… »
Oglasio se pevač Gruja nakon prebijanja! Borio sam se, ne dam na sebe! Bivši zadrugar otkrio kako se sad oseća

Oglasio se pevač Gruja nakon prebijanja! Borio sam se, ne dam na sebe! Bivši zadrugar otkrio kako se sad oseća

Kurir 27.03.2023
Pevač i bivši zadrugar Nikola Grujić Gruja oglasio se za Kurir nakon što je prebijen. On je završio u Urgentnom centru gde su mu sanirane povrede. - Kratko i jasno ne dam na sebe. Tačno je da je došlo do incidenta, borio sam se. To je sve što imam… »
Pretučen bivši zadrugar Gruja hitno prevezen u Urgentni centar, ovo su svi detalji

Pretučen bivši zadrugar Gruja hitno prevezen u Urgentni centar, ovo su svi detalji

Alo 27.03.2023
Pevač i bivši zadrugar Nikola Grujić pretučen je sinoć ispred jendog lokala nakon čega je prevezen u Urgentni centar zbog povrede glave. Nikola je imao incident u kojem je učestvovalo više lica, a om prilikom je batine i povredu glave zadobio i… »

Vesti dana »