Повезане вести

Певач који је претучен синоћ познат је по скандалима: У ријалитију је преварио жену, а онда је оставио и љубавницу

Певач који је претучен синоћ познат је по скандалима: У ријалитију је преварио жену, а онда је оставио и љубавницу

Нова 27.03.2023
Никола Грујић нашао се усред скандала након инцидента који се десио синоћ испред једног београдског паба. Певач и некадашњ учесник ријалитија учествовао је у тучи са још неколико особа испред једног локала у Београду, како пише… »
Огласио се певач Груја након пребијања! Борио сам се, не дам на себе! Бивши задругар открио како се сад осећа

Огласио се певач Груја након пребијања! Борио сам се, не дам на себе! Бивши задругар открио како се сад осећа

Курир 27.03.2023
Певач и бивши задругар Никола Грујић Груја огласио се за Курир након што је пребијен. Он је завршио у Ургентном центру где су му саниране повреде. - Кратко и јасно не дам на себе. Тачно је да је дошло до инцидента, борио сам се… »
Претучен бивши задругар Груја хитно превезен у Ургентни центар, ово су сви детаљи

Претучен бивши задругар Груја хитно превезен у Ургентни центар, ово су сви детаљи

Ало 27.03.2023
Певач и бивши задругар Никола Грујић претучен је синоћ испред јендог локала након чега је превезен у Ургентни центар због повреде главе. Никола је имао инцидент у којем је учествовало више лица, а ом приликом је батине и повреду… »

Вести дана »