Povezane vesti
Grujičić: Porodilišta u Srbiji moraju da budu rekonstruisana u najbržem roku
RTV 27.03.2023
KRUŠEVAC - Ministarka zdravlja Danica Grujičić izjavila je danas da je stav države da će se najverovatnije prvo rekonstruisati porodilišta jer je to stav države, kao i da sva porodilišta u Srbiji moraju da budu rekonstruisana u najbržem roku. Ona… »
Grujičićeva: Sva porodilišta moraju biti rekonstruisana u najbržem roku
Telegraf 27.03.2023
Dr Vesna Stević Gajić, direktorka Opšte bolnice u Kruševcu kaže da je to pre svega obnova angiosale koja je stara više od 20 godina, koja odlično radi i to je možda najsvetlija tačka u radu Opšte bolnice u Kruševcu. Ministarka zdravlja Danica… »
Grujičićeva u Kruševcu: Sva porodilišta moraju biti rekonstruisana u najbržem roku
RTS 27.03.2023
Kovid bolnica koja je u sastavu Kliničkog centa u Nišu pripašće Kruševačkoj bolnici, o čemu će uskoro odlučiti Vlada Srbije, izjavila je ministarka Danica Grujičić u Kruševcu. Ministarka Danica Grujičić najavila je zbog efikasnije… »
Vesti dana »
„Ako gazite njih, gazite i nas“: Protest profesora beogradskih fakulteta
Vreme pre 31 minutajoš 40 povezanih
Tužilaštvo počelo da proverava elemente korupcije u rekonstrukciji Železničke stanice
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Moja poruka studentima je da ne odustaju, i mi zaposleni u MUP treba da ih podržimo
N1 Info pre 6 satijoš 5 povezanih
Ministarka prosvete razgovarala sa direktorima beogradskih škola u štrajku o mogućnostima normalizacije nastave
Insajder pre 1 satjoš 24 povezane
Makron nakon pretnji Trampa: Evropa će reagovati ako bude napada na njenu trgovinu
Danas pre 2 satajoš 17 povezanih