Povezane vesti
"Vadili su mi hrskavicu iz rebra, a sad i iz uha": Dragana Mitar osmi put Operisala nos, dala 15.000 evra i prošla kroz pakao…
Blic 27.03.2023
Bivša članica grupe "Models" i rijaliti učesnica operisala je nos osmi put. Dragana Mitar priznaje da je zbog silnih operacija ostala bez hrskavice u nosu. - Operisala sam nos osmi put! Prošlu intervenciju sam imala u oktobru i posle nje sam dobila… »
Rekorderka u operacijama nosa! Osmi put išla pod nož: Dragana Mitar potrošila 15.000 € - Mogla sam da kupim dobar auto!
Mondo 27.03.2023
Dragana Mitar je ponovo operisala nos, nakon što je prošlu intervenciju imala u oktobru, a kaže da je do sada mogla da kupi dobar automobil! Dragana Mitar je ponovo operisala nos, nakon što je prošlu intervenciju imala u oktobru, a kaže da je do sada… »
Osmi put Operisala nos, umalo ostala bez njega! Agonija Dragane Mitar: Zbog infekcije sam morala opet pod nož! Potrošila…
Kurir 27.03.2023
Bivša "modelsica" i nekadašnja zadrugarka Dragana Mitar operisala je nos osmi put! Tokom poslednje intervencije, koju je imala pre devet dana, doktor je morao da joj izvadi hrskavicu iz uva i stavi je u nos, kako ne bi ostala bez njega. Dragana kaže da… »
Vesti dana »

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 23 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: promenljivo oblačno sa pljuskovima i toplotnim talasom
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 23 povezane

Sukob ispred prostorija SNS-a u Zemunu: Verbalna rasprava prerasla u gađanje predmetima
Serbian News Media pre 2 satajoš 19 povezanih

Dodiku oduzet mandat: Prvo se oglasio psovkom a onda poručio da "predaja nije opcija"
NIN pre 23 minutajoš 77 povezanih

Milićević: Neće tu biti nikakvo stvarno suđenje, sve je to predstava - verovatno će me isključiti iz crkve zbog mojih javnih istupa
N1 Info pre 13 minutajoš 12 povezanih