Povezane vesti
Skinula sam ga sa sebe i rekla joj "tvoj je": Ruška Jakić na ivici suza zbog Karleušine priče o kaputu - Drago mi je...
Mondo 27.03.2023
Ruška Jakić nikada nije pričala o tome da je Jeleni Karleuši poklonila kašmirski kaput, a sada priznaje da joj je drago da se seća njenog gesta. Ruška Jakić nikada nije pričala o tome da je Jeleni Karleuši poklonila kašmirski kaput, a sada priznaje da… »
Ovo veže rušku i karleušu: Jakićeva poklonila jk beli kaput! Na ivici suza se prisetila: Toliko ga je želela, bila je…
Kurir 27.03.2023
Jelena Karleuša se u svom otvorenom pismu koje je objavila na godišnjicu agresije NATO na našu zemlju prisetila zanimljive anegdote koju je pre 24 godine imala s Ruškom Jakić, koja joj je tada poklonila beli kaput od kašmira. Jelena ovaj Ruškin gest… »
Vesti dana »

Komemorativne šetnje za žrtve u padu nadstrešnice u Novom Sadu: Sveće, cveće i 16 minuta tišine (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 58 povezanih

Studenti u Nišu ispred sedišta SNS odali počast žrtvama novosadske tragedije
Medijska kutija pre 22 minutajoš 53 povezane

Funkcionerka SNS Sandra Božić napadnuta na ulici, žena na motoru je udarala kroz prozor automobila
NIN pre 2 satajoš 29 povezanih

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 113 povezane

Željko OBRADOVIĆ PRED DUEL SA ‘MANEKENIMA’: „Naporan raspored – Iznenadio me je način na koji smo igrali protiv Dubajia!“
Hot sport pre 2 satajoš 41 povezana