Povezane vesti
"Mora se iseći na komade, ja ću mu srce pojesti" Inspektor MUP na suđenju za ubistvo sarajevskih policajaca otkrio šokantne…
Blic 27.03.2023
Aleksandar Macan, jedan od optuženih za ubistvo sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića, u prepiskama putem aplikacije „Skaj“ navodio je da kriminalistički istražilac Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo Miroslav… »
Mora da nestane, ja ću ga iseći na komade i pojesti mu srce: Užasavajući detalji suđenja ubicama dvojice policajaca iz Sarajeva…
Kurir 27.03.2023
U Kantonalnom sudu Sarajevo danas je održano ročište u predmetu "Sava Marinković i drugi" za trojicu osumnjičenih za ubistvo policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića. Prvooptuženi u ovom predmetu je Sava Marinković, drugooptuženi Aleksandar… »
Vesti dana »
Vučić: Država ne planira da se odrekne većinskog vlasništva u Namenskoj, ako nafta pređe 120 dolara, "ne znam šta ću"
N1 Info pre 3 satajoš 30 povezanih
Jeziv snimak Dron pogodio hotel gde su smeštene ambasade EU u Bagradu: Posle eksplozije izbio požar
Telegraf pre 26 minutajoš 42 povezane
Najmanje 886 ljudi poginulo, a 2.100 ranjeno u izraelskim napadima na Liban
RTV pre 46 minutajoš 28 povezanih
Dekan Akademije umetnosti traži da se obrati u Skupštini Novog Sada zbog oduzimanja prostorija
Radio 021 pre 9 satijoš 11 povezanih
Sve o filmu "One Battle After Another" koji je obrisao pod konkurencijom: Osvojio 6 Oskara, niko nije imao šansu!
Mondo pre 9 satijoš 65 povezanih