Povezane vesti
Ubistvo u Lidlu - željko zaklao vesnu nasred prodavnice! Izbo je 20 puta, nož sakrio ispod jakne, a onda prišao sa leđa!
Mondo 27.03.2023
Željko je ubio svoju bivšu partnerku na njenom radnom mestu u Lidlu. Željko je ubio svoju bivšu partnerku na njenom radnom mestu u Lidlu. Zbog svirepog ubistva bivše partnerke Vesne P. (44) na njenom radnom mestu, sudsko veće Županijskog suda u Splitu… »
Hrvatska u šoku, svirepom ubici smanjena kazna: U tržnom centru sa 20 uboda nožem usmrtio bivšu partnerku i majku njegovog sina…
Kurir 27.03.2023
Zbog svirepog ubistva bivše partnerke Vesne P. (44) na njenom radnom mestu, sudsko veće Županijskog suda u Splitu, kojim je predsedavao sudija Dinko Mešin, osudilo je u oktobru 2022. Željka Đekića (55) zvanog Lika na 38 godina zatvora. Viši krivični… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 3 satajoš 50 povezanih
Vanredne odbrane od poplava proglašene u Vranju i okolini zbog izlivanja Južne Morave
Naslovi.ai pre 4 satijoš 27 povezanih
Osmani zakazala izbore: Posle političkog haosa tzv. država Kosovo ide na vanredno glasanje
Euronews pre 2 satajoš 32 povezane