Повезане вести

"Радили смо у подруму у Панчеву, атмосфера је била језива!" Глумица о својој улози у култном филму "Маратонци трче почасни…

"Радили смо у подруму у Панчеву, атмосфера је била језива!" Глумица о својој улози у култном филму "Маратонци трче почасни…

Курир 27.03.2023
Мелита Бихали је глумица коју сви памте по улози служавке у култном филму " Маратонци трче почасни круг". Први пут се појавила на телевизији у филму "Гастронаути" још 1970. године, а од тада је играла у многим домаћим серијама и… »
Радили смо у подруму, атмосфера је била језива! Глумица о култним Маратонцима: Није ми комплимет да ме памте по филму!

Радили смо у подруму, атмосфера је била језива! Глумица о култним Маратонцима: Није ми комплимет да ме памте по филму!

Мондо 27.03.2023
Филм "Маратонци трче почасни круг"поред оригиналних сцена и дијалога, остао је упамћен и по кућној помоћници Ољи коју је пре више од 40 година одиграла Мелита Бихали. Филм "Маратонци трче почасни круг"поред оригиналних сцена и… »
"Радили смо у подруму у Панчеву, атмосфера је била језива": Мелита Бихали проговорила о "Маратонцима", а ево како данас изгледа…

"Радили смо у подруму у Панчеву, атмосфера је била језива": Мелита Бихали проговорила о "Маратонцима", а ево како данас изгледа…

Блиц 27.03.2023
Глумица Мелита Бихали прославила се улогом служавке Оље у култном филму "Маратонци трче почасни круг". Мелита је први пут играла у филму "Гастронаути" давне 1970. године, док је најновију улогу имала 2018. године у остварењу… »

Вести дана »