Повезане вести

Покушао да се исече стаклом, па стао на сто и скинуо одећу! Звездан показивао модрице које му је направило обезбеђење!

Покушао да се исече стаклом, па стао на сто и скинуо одећу! Звездан показивао модрице које му је направило обезбеђење!

Мондо 28.03.2023
Звездан Славнић поново у центру пажње у ријалитију Задруге. Звездан Славнић поново у центру пажње у ријалитију Задруге Син прослављеног кошаркаша Моке Славнића, који је месецима уназад у центру пажње у ријалитију Задруга… »
"Имам документа да сам била у модрицама" Због овога је Звездан претио да ће пререзати гркљан и ломио све по кући

"Имам документа да сам била у модрицама" Због овога је Звездан претио да ће пререзати гркљан и ломио све по кући

Курир 28.03.2023
Звездан Славнић својим насилничким понашањем и према Анђели Ђуричић и бившој невенчаној супрузи Ани Ћурчић не престаје да шокира јавност. Он је у налету беса претио да ће себи пререзати врат стаклом, због чега је обезбеђење… »
Хорор у задрузи! Звездан хтео да се исече стаклом! Славнић претио самоубиством уживо у емисији (узнемирујући снимак)

Хорор у задрузи! Звездан хтео да се исече стаклом! Славнић претио самоубиством уживо у емисији (узнемирујући снимак)

Мондо 28.03.2023
Језиве сцене Звездана Славнића док прети самоубиством држећи стакло за вратом узнемириле су гледаоце и учеснике ријалитија Задруга. Језиве сцене Звездана Славнића док прети самоубиством држећи стакло за вратом узнемириле су… »
Узнемирујући снимак! Звездан покушао да себи пререже врат: Поломио сточић, узео стакло и прислонио га на грло... Вриска и цика…

Узнемирујући снимак! Звездан покушао да себи пререже врат: Поломио сточић, узео стакло и прислонио га на грло... Вриска и цика…

Курир 28.03.2023
Звездан Славнић потпуно је изгубио свет када је узео комад стакла и запретио да ће себи да пререже врат. После турбулентног дана, где се непрестано препуцавао са бившом женом, а потом и доживео помрачење ума када је давио… »
Насилник прети да ће да се исече и убије: Звездан Славнић узео стакло, прислонио на врат и викао да ће да пресуди себи -…

Насилник прети да ће да се исече и убије: Звездан Славнић узео стакло, прислонио на врат и викао да ће да пресуди себи -…

Блиц 28.03.2023
Син кошаркаша Моке Славнића, Звездан Славнић, који свакодневно показује своју насилну страну, приредио је узнемирујућу сцену гледаоцима, али и задругарима у ријалитију, када је претио да ће пререзати врат стаклом. Звездан Славнић… »

Вести дана »