Povezane vesti
Starija od njega i uvek je naručuje u kafani! Keba otkrio zbog koje pesme je spreman i da zaplače
Mondo 28.03.2023
Dragan Kojić Keba se prisetio početka karijere i otkrio koja pesma i danas budi emocije u njemu i ne propušta da je čuje kada je u kafani. Dragan Kojić Keba se prisetio početka karijere i otkrio koja pesma i danas budi emocije u njemu i ne propušta da je… »
„Pevao sam u kafani kada sam imao 17 godina“: Keba se prisetio početka svoje karijere, pa otkrio šta posebno pamti
Nova 28.03.2023
Dragan Kojić Keba već decenijama je deo naše muzičke scene. Popularni pevač je u svojoj dugoj karijeri snimio veliki broj hitova. „Ne pevam baš tako često u Beogradu, ali voleo bih. Drago mi je što su ovakve prilike počele da se događaju u Beogradu… »
KEBI je OVA PESMA U KAFANI SVETINJA! Starija je od njega, a kada je naruči srce se slama: Ta numera u meni budi sećanja
Kurir 28.03.2023
Dragan Kojić Keba posle dužeg vremena imao je nastup u Beogradu, a sada je otkrio zbog čega dugo nismo imali priliku da ga slušamo u srpskoj prestonici. - Pa ne pevam baš tako često u Beogradu, ali voleo bih. Drago mi je što su ovakve prilike počele da… »
Vesti dana »

U naredna 2 sata sručiće se jaki pljuskovi sa gradom! Rhmz upravo izdao hitno upozorenje: Ovaj deo Srbije na udaru, biće intenzivno
Blic pre 9 minutajoš 26 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 23 povezane

Žandarmerija potisnula demonstrante ispred prostorija SNS: Razišle se grupe građana i pristalica naprednjaka na Novom Beogradu:(foto/video)
Blic pre 54 minutajoš 19 povezanih

Uživo Dodiku oduzet mandat! Evo kada zvanično prestaje da bude predsednik RS: On se oglasio psovkom
Blic pre 29 minutajoš 88 povezanih

SPC: Počelo saslušanje teologa pred Crkvenim sudom, ispred Patrijaršije studenti i građani
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih