Povezane vesti
Starija od njega i uvek je naručuje u kafani! Keba otkrio zbog koje pesme je spreman i da zaplače
Mondo 28.03.2023
Dragan Kojić Keba se prisetio početka karijere i otkrio koja pesma i danas budi emocije u njemu i ne propušta da je čuje kada je u kafani. Dragan Kojić Keba se prisetio početka karijere i otkrio koja pesma i danas budi emocije u njemu i ne propušta da je… »
„Pevao sam u kafani kada sam imao 17 godina“: Keba se prisetio početka svoje karijere, pa otkrio šta posebno pamti
Nova 28.03.2023
Dragan Kojić Keba već decenijama je deo naše muzičke scene. Popularni pevač je u svojoj dugoj karijeri snimio veliki broj hitova. „Ne pevam baš tako često u Beogradu, ali voleo bih. Drago mi je što su ovakve prilike počele da se događaju u Beogradu… »
KEBI je OVA PESMA U KAFANI SVETINJA! Starija je od njega, a kada je naruči srce se slama: Ta numera u meni budi sećanja
Kurir 28.03.2023
Dragan Kojić Keba posle dužeg vremena imao je nastup u Beogradu, a sada je otkrio zbog čega dugo nismo imali priliku da ga slušamo u srpskoj prestonici. - Pa ne pevam baš tako često u Beogradu, ali voleo bih. Drago mi je što su ovakve prilike počele da… »
Vesti dana »

Tramp: „U prva dva minuta sastanka sa Putinom ću znati da li se može postići dogovor ili ne“
Nedeljnik pre 19 minutajoš 82 povezane

Novi napadi izraelske vojske na civile oko punktova za distribuciju pomoći u Pojasu Gaze
N1 Info pre 1 satjoš 33 povezane

Veteran Goran Mijailović pušten na slobodu: “Policajac mi je stao nogom na glavu”
Serbian News Media pre 3 satajoš 19 povezanih

Veliki šumski požari u Crnoj Gori: Čanj, Bijelo Polje, Podgorica, Nikšić i međunarodna pomoć
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 84 povezane

Institut "Simo Milošević" iz minusa u plus: Neto dobit 4 miliona evra u prvom polugodištu
Blic pre 5 satijoš 27 povezanih