Povezane vesti

Starija od njega i uvek je naručuje u kafani! Keba otkrio zbog koje pesme je spreman i da zaplače

Starija od njega i uvek je naručuje u kafani! Keba otkrio zbog koje pesme je spreman i da zaplače

Mondo 28.03.2023
Dragan Kojić Keba se prisetio početka karijere i otkrio koja pesma i danas budi emocije u njemu i ne propušta da je čuje kada je u kafani. Dragan Kojić Keba se prisetio početka karijere i otkrio koja pesma i danas budi emocije u njemu i ne propušta… »
„Pevao sam u kafani kada sam imao 17 godina“: Keba se prisetio početka svoje karijere, pa otkrio šta posebno pamti

„Pevao sam u kafani kada sam imao 17 godina“: Keba se prisetio početka svoje karijere, pa otkrio šta posebno pamti

Nova 28.03.2023
Dragan Kojić Keba već decenijama je deo naše muzičke scene. Popularni pevač je u svojoj dugoj karijeri snimio veliki broj hitova. „Ne pevam baš tako često u Beogradu, ali voleo bih. Drago mi je što su ovakve prilike počele da se događaju u… »
KEBI je OVA PESMA U KAFANI SVETINJA! Starija je od njega, a kada je naruči srce se slama: Ta numera u meni budi sećanja

KEBI je OVA PESMA U KAFANI SVETINJA! Starija je od njega, a kada je naruči srce se slama: Ta numera u meni budi sećanja

Kurir 28.03.2023
Dragan Kojić Keba posle dužeg vremena imao je nastup u Beogradu, a sada je otkrio zbog čega dugo nismo imali priliku da ga slušamo u srpskoj prestonici. - Pa ne pevam baš tako često u Beogradu, ali voleo bih. Drago mi je što su ovakve prilike… »

Vesti dana »