Повезане вести

Старија од њега и увек је наручује у кафани! Кеба открио због које песме је спреман и да заплаче

Старија од њега и увек је наручује у кафани! Кеба открио због које песме је спреман и да заплаче

Мондо 28.03.2023
Драган Којић Кеба се присетио почетка каријере и открио која песма и данас буди емоције у њему и не пропушта да је чује када је у кафани. Драган Којић Кеба се присетио почетка каријере и открио која песма и данас буди емоције у… »
„Певао сам у кафани када сам имао 17 година“: Кеба се присетио почетка своје каријере, па открио шта посебно памти

„Певао сам у кафани када сам имао 17 година“: Кеба се присетио почетка своје каријере, па открио шта посебно памти

Нова 28.03.2023
Драган Којић Кеба већ деценијама је део наше музичке сцене. Популарни певач је у својој дугој каријери снимио велики број хитова. „Не певам баш тако често у Београду, али волео бих. Драго ми је што су овакве прилике почеле да се… »
КЕБИ је ОВА ПЕСМА У КАФАНИ СВЕТИЊА! Старија је од њега, а када је наручи срце се слама: Та нумера у мени буди сећања

КЕБИ је ОВА ПЕСМА У КАФАНИ СВЕТИЊА! Старија је од њега, а када је наручи срце се слама: Та нумера у мени буди сећања

Курир 28.03.2023
Драган Којић Кеба после дужег времена имао је наступ у Београду, а сада је открио због чега дуго нисмо имали прилику да га слушамо у српској престоници. - Па не певам баш тако често у Београду, али волео бих. Драго ми је што су… »

Вести дана »