Повезане вести

Многи имућни мушкарци јурили за њом: Нада Топчагић проговорила о непристојним понудама које је добијала

Многи имућни мушкарци јурили за њом: Нада Топчагић проговорила о непристојним понудама које је добијала

Вечерње новости 28.03.2023
ПРИСЕЋАЈУЋИ се својих почетака и младости, Нада Топчагић је за медије испричала како су разни имућни мушкарци маштали о њој, али да јој то нимало није било важно. Она је гледала да сачува свој образ и на естради се избори сама… »
„Остала сам неиживљена јер нисам била с пунишама“: Нада Топчагић каже да су је јуриле „хорде мушкараца“, ево за чим жали…

„Остала сам неиживљена јер нисам била с пунишама“: Нада Топчагић каже да су је јуриле „хорде мушкараца“, ево за чим жали…

Нова 28.03.2023
Певачица је признала да су јој у младости образ и част били на првом месту. Нада Топчагић је, у свом стилу, говорила о младости, те да је тада веома водила рачуна да не направи неки кикс, који би јој можда и помогао у каријери… »
Нисам се преко кревета гурала на естраду! Нада Топчагић о почетку каријере - "Могла сам из своје виле да гледам у море"

Нисам се преко кревета гурала на естраду! Нада Топчагић о почетку каријере - "Могла сам из своје виле да гледам у море"

Мондо 28.03.2023
Нада Топчагић данас, из ове перспективе, каже да је одбијала удварања разних "пунишића", али се не каје, јер је сачувала образ и углед. Нада Топчагић данас, из ове перспективе, каже да је одбијала удварања разних "пунишића"… »
"Остала сам неиживљена јер нисам била с пунишама" Нада Топчагић открила шта је тишти под старе дане!

"Остала сам неиживљена јер нисам била с пунишама" Нада Топчагић открила шта је тишти под старе дане!

Курир 28.03.2023
Нада Топчагић проговорила је о младости, те признала да је остала жељна љубавних авантура јер су јој образ и част били испред свега. Позната фолкерка која и данас плени шармом и хумором тврди да је, као девојка, поред… »

Вести дана »