Povezane vesti

Mnogi imućni muškarci jurili za njom: Nada Topčagić progovorila o nepristojnim ponudama koje je dobijala

Mnogi imućni muškarci jurili za njom: Nada Topčagić progovorila o nepristojnim ponudama koje je dobijala

Večernje novosti 28.03.2023
PRISEĆAJUĆI se svojih početaka i mladosti, Nada Topčagić je za medije ispričala kako su razni imućni muškarci maštali o njoj, ali da joj to nimalo nije bilo važno. Ona je gledala da sačuva svoj obraz i na estradi se izbori sama, što je na… »
„Ostala sam neiživljena jer nisam bila s punišama“: Nada Topčagić kaže da su je jurile „horde muškaraca“, evo za…

„Ostala sam neiživljena jer nisam bila s punišama“: Nada Topčagić kaže da su je jurile „horde muškaraca“, evo za…

Nova 28.03.2023
Pevačica je priznala da su joj u mladosti obraz i čast bili na prvom mestu. Nada Topčagić je, u svom stilu, govorila o mladosti, te da je tada veoma vodila računa da ne napravi neki kiks, koji bi joj možda i pomogao u karijeri, ali bi je koštao… »
"Ostala sam neiživljena jer nisam bila s punišama" Nada Topčagić otkrila šta je tišti pod stare dane!

"Ostala sam neiživljena jer nisam bila s punišama" Nada Topčagić otkrila šta je tišti pod stare dane!

Kurir 28.03.2023
Nada Topčagić progovorila je o mladosti, te priznala da je ostala željna ljubavnih avantura jer su joj obraz i čast bili ispred svega. Poznata folkerka koja i danas pleni šarmom i humorom tvrdi da je, kao devojka, pored atraktivnog izgleda i harizme… »
Nisam se preko kreveta gurala na estradu! Nada Topčagić o početku karijere - "Mogla sam iz svoje vile da gledam u more"

Nisam se preko kreveta gurala na estradu! Nada Topčagić o početku karijere - "Mogla sam iz svoje vile da gledam u more"

Mondo 28.03.2023
Nada Topčagić danas, iz ove perspektive, kaže da je odbijala udvaranja raznih "punišića", ali se ne kaje, jer je sačuvala obraz i ugled. Nada Topčagić danas, iz ove perspektive, kaže da je odbijala udvaranja raznih "punišića", ali se ne kaje… »

Vesti dana »