Повезане вести

Надал демантује: Не знам за Монте Карло

Спорт клуб 28.03.2023
Подели : Само неколико дана после објаве мастерса у Монте Карлу – да ће Рафаел Надал играти – са Мајорке стижу другачије вести. – Још не могу да потврдим да ћу бити у Монте Карлу – каже краљ шљаке.- Уопште ми није јасно одакле… »
Из кнежевине потврдили учешће Надала, шпанац негира: „Не знам одакле вам та информација, то није истина“!

Из кнежевине потврдили учешће Надала, шпанац негира: „Не знам одакле вам та информација, то није истина“!

Хот спорт 28.03.2023
Бивши број 1 и даље није сигуран да ли ће наступати у Монте Карлу Шпански тенисер, Рафаел Надал, рекао је да информације које пласирају медији о његовом сигурном учешћу на првом мастеру на шљаци у Монте Карлу, нису истините… »
Надал: Не знам откуд информација да играм у Монте Карлу

Надал: Не знам откуд информација да играм у Монте Карлу

Спортски журнал 28.03.2023
Шпанац се опоравља од повреде. Шпанац Рафаел Надал још увек не може да потврди учешће на Мастерсу у Монте Карлу. Он није учествовао на турнирима од меча другог кола у Мелбурну, пошто се опоравља од повреде кука. – Још не могу… »
"Одакле та информација?" Рафаел Надал бесно одбрусио новинарима

"Одакле та информација?" Рафаел Надал бесно одбрусио новинарима

Вечерње новости 28.03.2023
Рафаел Надал се нашао на списку учесника мастерса у Монте Карлу, али његов наступ је далеко од извесног. У старту је крај његовог имена стављена звездица. Тањуг/Ап – Још не могу да потврдим да ћу бити у Монте Карлу. Уопште ми… »
Још нисам спреман, не знам да ли ћу играти у Монте Карлу: Рафаел Надал и даље има проблем са повредом

Још нисам спреман, не знам да ли ћу играти у Монте Карлу: Рафаел Надал и даље има проблем са повредом

Еуроневс 28.03.2023
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић је потврдио да ће учествовати на турниру у Монте Карлу који почиње 9. априла, организатори су најавили да ће учешће узети и Рафаел Надал, али Шпанац то још није потврдо. Шта више, поручио је… »

Н1 Инфо 28.03.2023
Само неколико дана после објаве мастерса у Монте Карлу – да ће Рафаел Надал играти – са Мајорке стижу другачије вести. – Још не могу да потврдим да ћу бити у Монте Карлу – каже краљ шљаке.- Уопште ми није јасно одакле та… »

Вести дана »