Povezane vesti

Nadal demantuje: Ne znam za Monte Karlo

Sport klub 28.03.2023
Podeli : Samo nekoliko dana posle objave mastersa u Monte Karlu – da će Rafael Nadal igrati – sa Majorke stižu drugačije vesti. – Još ne mogu da potvrdim da ću biti u Monte Karlu – kaže kralj šljake.- Uopšte mi nije jasno odakle ta… »
Iz kneževine potvrdili učešće Nadala, španac negira: „Ne znam odakle vam ta informacija, to nije istina“!

Iz kneževine potvrdili učešće Nadala, španac negira: „Ne znam odakle vam ta informacija, to nije istina“!

Hot sport 28.03.2023
Bivši broj 1 i dalje nije siguran da li će nastupati u Monte Karlu Španski teniser, Rafael Nadal, rekao je da informacije koje plasiraju mediji o njegovom sigurnom učešću na prvom masteru na šljaci u Monte Karlu, nisu istinite. Rafa je za špansku… »
Nadal: Ne znam otkud informacija da igram u Monte Karlu

Nadal: Ne znam otkud informacija da igram u Monte Karlu

Sportski žurnal 28.03.2023
Španac se oporavlja od povrede. Španac Rafael Nadal još uvek ne može da potvrdi učešće na Mastersu u Monte Karlu. On nije učestvovao na turnirima od meča drugog kola u Melburnu, pošto se oporavlja od povrede kuka. – Još ne mogu da potvrdim da… »
"Odakle ta informacija?" Rafael Nadal besno odbrusio novinarima

"Odakle ta informacija?" Rafael Nadal besno odbrusio novinarima

Večernje novosti 28.03.2023
Rafael Nadal se našao na spisku učesnika mastersa u Monte Karlu, ali njegov nastup je daleko od izvesnog. U startu je kraj njegovog imena stavljena zvezdica. Tanjug/Ap – Još ne mogu da potvrdim da ću biti u Monte Karlu. Uopšte mi nije jasno odakle… »
Još nisam spreman, ne znam da li ću igrati u Monte Karlu: Rafael Nadal i dalje ima problem sa povredom

Još nisam spreman, ne znam da li ću igrati u Monte Karlu: Rafael Nadal i dalje ima problem sa povredom

Euronews 28.03.2023
Najbolji srpski teniser Novak Đoković je potvrdio da će učestvovati na turniru u Monte Karlu koji počinje 9. aprila, organizatori su najavili da će učešće uzeti i Rafael Nadal, ali Španac to još nije potvrdo. Šta više, poručio je da još ne… »

N1 Info 28.03.2023
Samo nekoliko dana posle objave mastersa u Monte Karlu – da će Rafael Nadal igrati – sa Majorke stižu drugačije vesti. – Još ne mogu da potvrdim da ću biti u Monte Karlu – kaže kralj šljake.- Uopšte mi nije jasno odakle ta informacija da… »

Vesti dana »