Povezane vesti
Krvoproliće u Skadarliji: Nemanja B. uboden u stomak, sve videle četiri devojke i dva muškarca
Telegraf 28.03.2023
Nemanja je u teškom stanju primljen u Urgentni centar. Beogradska policija traga za muškarcem koji je noćas dva sata nakon ponoći nožem izbo Nemanju B. (19) u Skadarliji ispred jednog kafića, saznaje "Telegraf.rs". Nezvanično, njega je napao… »
Poznat identitet izbodenog mladića u Skadarliji: Uboden nožem u stomak pred četiri devojke i dva muškarca
Blic 28.03.2023
Beogradska policija traga za muškarcem koji je noćas dva sata nakon ponoći nožem izbo Nemanju B. (19) u Skadarliji ispred jednog kafića. Nezvanično, njega je napao mladić naočigled tri devojke i dva druga. Nožem ga je ubo u stomak. I Nemanja je… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Studenti i sindikati protestovali ispred Vlade, Vučićeve pristalice slavile u Ćacilendu: Maratonci dočekani u Lincu
Nova pre 1 satjoš 111 povezana

U topoli proglašena trodnevna žalost Poznato mesto i vreme sahrane tragično nastradalih muškaraca u Ljuboselu: Muk i neverica među meštanima ovog malog mesta
Kurir pre 2 satajoš 68 povezanih

"Krajem februara me je zvao da me upozori": Profesor Petrov o ostavci dekana Pravnog fakulteta: "Nadam se da to nije uradio pod uticajem plenuma"
Blic pre 24 satajoš 21 povezana

"Ovo je Nada da možemo izaći iz kolapsa" Gosti "Usijanja" o Prvom maju u Beogradu: "Ja sam za mir, kulturan i lep razgovor"
Kurir pre 2 satajoš 34 povezane