Повезане вести
„Ја сам овде најугроженији, јер сам представљен као криминалац“: Биковић одговорио на нападе Ћуте
Данас 28.03.2023
Прашина која се дигла око последње епизоде серије „Јужни ветар“ у којој се помињу Горње Недељице и ископавање литујума се не спушта, а поред напада на ауторе на друштвеним мрежама дошло је и до размене мишљења између… »
„До јуче су бранили Буху и глумце“: Редитељ „Јужног ветра“ се огласио након оптужби на друштвеним мрежама
Данас 28.03.2023
Позив на бојкот наставка серије “Јужни ветар”, напади на редитеља Милоша Аврамовића, глумца Милоша Биковић ужарили су јуче друштвене мреже од коментара твитер ратника због дијалога који воде ликови којие тумаче Ерик Робертс и… »
Ћута у расправи с Биковићем, овај му одговорио: Представили сте ме као криминалца, расправљате се с фиктивним ликовима ВИДЕО
Нова 28.03.2023
Уместо да на данашњем сусрету с медијима у Београдском драмском позоришту главни предмет приче буде представа “Лаж”, чија ће премијера бити 1. априла на Крсту, прес конференцију је обележио "дуел" глумца Милоша Биковића и… »
Расправа о "јужном ветру" се са твитера пренела у БДП: Ћута пришао Биковићу у позоришту, глумац му одговорио
Курир 28.03.2023
Наставак серије "Јужни ветар: На граници" се приказује, а сцене у којој се помињу Јадар и ископавање литијума изазвале су буру и критике на Твитеру, на које је глумац и продуцент Милош Биковић одговорио. У тим сценама у серији… »
Биковић се огласио на Твитеру: „Моја пуна подршка за борбу с фиктивним ликовима“
Данас 28.03.2023
На Твитеру тамо где су га и напали због сцене у Јужном ветру у коме игра главну улогу Милош Биковић је узвратио критичаркама и критичарима н иронизујући грешку у правопису једног једног коментара уз препоруку свима да пре него… »
Вести дана »

Топао септембарски дан, после облачног јутра претежно сунчано
Глас Зајечара пре 3 сатајош 22 повезане

Пољопривредници данас протестују у Новом Саду: Долазе тракторима до покрајинске Владе и Скупштине
Нова економија пре 1 сатјош 10 повезаних

Милорадовић: На паради ћете видети резултате трансформације Војске Србије, биће приказано 19 нових типова наоружања
РТС пре 1 сатјош 14 повезаних

Правник Илић након анализе сузаваца коришћених у Новом Саду: МУП нема обавезу да атестира средства принуде
Радио 021 пре 4 сатијош 9 повезаних

Резултати свих утакмица Евробаскета 2025. и репортаже ББЦ новинара
BBC News пре 1 сатјош 17 повезаних