Povezane vesti
Tati su ponudili 100.000 € da uđem u rijaliti, odbio je! Nije dao da Ljuba gleda tuče, evo i zašto je nestao sa scene!
Mondo 28.03.2023
Ljuba Stanković sa samo šest godina oborio je Srbiju s nogu i u takmičenju Pinkove zvezdice razvalio neverovatnim glasom, ali i beskrajnom harizmom. Ljuba Stanković sa samo šest godina oborio je Srbiju s nogu i u takmičenju Pinkove zvezdice razvalio… »
"Nudili su mi: 100.000 evra da uđem u rijaliti": Ljuba Stanković progovorio o pretnjama koje je dobijao, otkrio razloge zbog…
Blic 28.03.2023
Ljuba Stanković pobedio je u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice", gde je svojim glasom osvojio čitav region. On je snimio duetsku pesmu sa Severinom, a potom se povukao sa scene. On je sada rešio da nastavi svoju karijeru koju je započeo 2018… »
"Nudili su mi 100.000 € da uđem u rijaliti" Ljubi Stankoviću tata nije dao da gleda tuče i pretnje, a evo zašto je nestao…
Kurir 28.03.2023
Ljuba Stanković sa samo šest godina postao je regionalna zvezda, snimio je duet sa Severinom, ali se odjednom povukao sa javne scene. Međutim, mladi pevač sada je odlučio da nastavi putem kojim je krenuo 2018. godine i otkrio je detalje koji su… »
Vesti dana »
Pitam vas - Da li sam u pravu, ili imate neke bolje argumente? Vučić na Bi-Bi-Siju pitao: Zašto je vaša zemlja bombardovala Srbiju 1999, i to ilegalno? (video)
Kurir pre 21 minutajoš 15 povezanih
Prve slike užasa, teretni avion u Litvaniji zakucao se u stambenu zgradu?! Haos u Viljnusu, pretvorio se u buktinju, gori svud unaokolo (foto)
Kurir pre 1 satjoš 17 povezanih
Na izborima za predsednika Rumunije vodi pristalica saradnje sa Rusijom
Sputnik pre 10 minutajoš 12 povezanih
(Mapa) RHMZ izdao upozorenje, stiže nam sneg: Evo kada će se u Srbiji ponovo zabeleti, sledi nam pravi rolerkoster
Blic pre 4 satijoš 12 povezanih