Povezane vesti
Dan SNP-a danas obeležavaju tri svečana događaja
Moj Novi Sad 28.03.2023
Dan Srpskog narodnog pozorišta, 28. mart, je dan kada SNP puni 162 godine od osnivanja. Nakon što je Uprava SNP-a na biste oko zgrade pozorišta tradicionalno položila cveće, u donjem foajeu scene "Jovan Đorđević", s početkom u 11 časova, svečano je… »
Dodelom priznanja "Jovan Đorđević", Srpsko narodno pozorište proslavilo svoj 162. rođendan
Telegraf 28.03.2023
Svake godine na Dan pozorišta dodeljuju se priznanja "Jovan Đorđević", i ona su ovoga puta otišla u ruke prvakinji Drame SNP-a glumici Lidiji Stevanović i prvakinji Baleta SNP-a balerini Ani Đurić. Svečanom akademijom Srpsko narodno pozorište obeležilo… »
Obeležen Dan Srpskog narodnog pozorišta (AUDIO)
RTV 28.03.2023
NOVI SAD - Svečanom akademijom, obeležen je dan Srpskog narodnog pozorišta, čime je ono zvanično ušlo u 163. godinu. Kao i svake godine, dodeljene su godišnje nagrade i medalje Jovan Đorđević, kao najviše priznanje te institucije. Prvakinja Drame Lidija… »
Vesti dana »
Tramp: „Da se ja nisam pojavio, sada ne bi bilo NATO! Bio bi na smetlištu istorije. Tužno, ali istinito“
Telegraf pre 2 satajoš 29 povezanih
Posle Trampove mape sa američkom zastavom, Venecuela poziva na "simboličnu akciju"
Insajder pre 49 minutajoš 37 povezanih
Mančester siti razbijen u polarnom krugu: Arktik zimi uzima duše!
Hot sport pre 59 minutajoš 28 povezanih
Novi botovski napad, broj pratilaca na Instagram nalogu za sat porastao za 28.000
Serbian News Media pre 6 satijoš 6 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 1 satjoš 58 povezanih