Povezane vesti
Otvorio korpu za veš, pa se šokirao kad je video gaće svoje devojke: Našao sam nešto sumnjivo na njima, a kad sam saznao…
Kurir 28.03.2023
Na društvenoj mreži Redit, u sekciji "Pitajte Redit", muškarci su zapodenuli diskusiju o tome šta ih kod žena najviše iznenađuje, a mnogi su podelili svoja iskustva. Priču koja je izazvala najviše komentara podelio je momak koji je, nakon što je… »
Otvorio korpu za veš, pa se šokirao kad je video gaće svoje devojke: Još jedan momak se požalio - To mi je izgrizlo kožu
Mondo 28.03.2023
Evo šta je muškarce najviše iznenadilo kad su počeli da žive sa devojkama. Evo šta je muškarce najviše iznenadilo kad su počeli da žive sa devojkama. Na društvenoj mreži Redit, u sekciji "Pitajte Redit", muškarci su zapodenuli diskusiju o… »
Vesti dana »

"Lopta je sada u ruskom polju": Starmer pozdravio rezultate razgovora SAD i Ukrajine u Saudijskoj Arabiji
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih

Poslanici Skupštine Srbije završili rad, sutra rasprava o više finasijskih zakona
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Sagovornici Danasa o povređenom policajcu: Obmanjivanje javnosti, stvaranje panike i izazivanje nasilja
Danas pre 5 satijoš 1 povezana