Povezane vesti

Ubio oca, pa presudio sebi!? Najmlađi sin ubio imućnog preduzetnika u Vinkovcima, motiv ovog jezivog zločina i dalje je…

Ubio oca, pa presudio sebi!? Najmlađi sin ubio imućnog preduzetnika u Vinkovcima, motiv ovog jezivog zločina i dalje je…

Kurir 29.03.2023
Vukovarsko-sremskoj policiji prijavljeno je ubistvo muškarca iz vatrenog oružja u Vinkovcima, a zatim je pronađeno telo i drugog, koji je osumnjičen da je izvršio zločin. Policiji je kasno sinoć prijavljeno da je vatrenim oružjem ubijena jedna… »
Policija o jezivom ubistvu u Vinkovcima: "Pucao je na nas, uzvratili smo. Nađen je mrtav u reci"

Policija o jezivom ubistvu u Vinkovcima: "Pucao je na nas, uzvratili smo. Nađen je mrtav u reci"

Telegraf 29.03.2023
Osumnjičeni je prethodno ubio svog oca. Policijska uprava vukovarsko-srijemska oglasila se danas povom ubistva koje se noćas dogodilo u Vinkovcima. Kako navode, policija je sinoć primila dojavu da je u Vinkovcima vatrenim oružjem usmrćen jedan… »
Sin izrešetao oca biznismena u Hrvatskoj, pre zločina objavio horor snimak! Najavio masakr, pa se oprostio od prijatelja

Sin izrešetao oca biznismena u Hrvatskoj, pre zločina objavio horor snimak! Najavio masakr, pa se oprostio od prijatelja

Mondo 29.03.2023
Sin koji je ubio oca u Hrvatskoj je pre zločina objavio snimak koji je zastrašujući. Sin koji je ubio oca u Hrvatskoj je pre zločina objavio snimak koji je zastrašujući. Policija je u utorak uveče dobila dojavu o pucnjavi u Vinkovcima u Hrvatskoj… »
Zločin u Vinkovcima: Najmlađi sin ubio oca bogataša, a onda i sebe: "Čuo sam neki pucanj, ali sam mislio da neko slavi"

Zločin u Vinkovcima: Najmlađi sin ubio oca bogataša, a onda i sebe: "Čuo sam neki pucanj, ali sam mislio da neko slavi"

Blic 29.03.2023
Vukovarsko-sremskoj policiji prijavljeno je ubistvo muškarca iz vatrenog oružja u Vinkovcima, a zatim je pronađeno telo i drugog, koji je osumnjičen da je izvršio zločin. Policiji je kasno sinoć prijavljeno da je vatrenim oružjem ubijena jedna… »
Najmlađi sin ubio oca, imućnog preduzetnika? Detalji tragedije u Vinkovcima, komšije u šoku

Najmlađi sin ubio oca, imućnog preduzetnika? Detalji tragedije u Vinkovcima, komšije u šoku

Telegraf 29.03.2023
Još uvek je nepoznato koji je motiv ovog strašnog čina, kao i njegova pozadina. Tela dvojice muškaraca pronađena su sinoć u Vinkovcima, a kako se nezvanično saznaje, sin je ubio oca, pa izvršio samoubistvo, prenosi Jutarnji. Vukovarsko-srijemska… »

Vesti dana »