Повезане вести

Бивши јој се опијао, због стреса родила бебу превремено: Зејна отворила душу о тешком животу и некадашњем партнеру: "Волео је…

Бивши јој се опијао, због стреса родила бебу превремено: Зејна отворила душу о тешком животу и некадашњем партнеру: "Волео је…

Блиц 29.03.2023
Некадашња чланица групе "Луна" и певачица Зејна Муркић била је један од фаворита за победу на "Песми за Евровизију", а сада је проговорила о својој прошлости. , Она је у интервјуу открила какав је живот водила пре него што је… »
„Волео је провод и алкохол, због стреса сам се превремено породила“: Зејна открила детаље о оцу своје ћерке

„Волео је провод и алкохол, због стреса сам се превремено породила“: Зејна открила детаље о оцу своје ћерке

Нова 29.03.2023
Певачица Зејна Муркић постала је веома популарна након учешћа на "Песми за Евровизију" ове и претходне године. Превачица је одрасла у Лозници, и у последње време открила је доста детаља о свом животу, који није био нимало так… »
Волео је алкохол, због стреса сам се породила превремено! Зејнина тешка животна прича - с ћерком сам прошла свашта!

Волео је алкохол, због стреса сам се породила превремено! Зејнина тешка животна прича - с ћерком сам прошла свашта!

Мондо 29.03.2023
Зејна је отворила душу и проговорила о свом бившем партнеру, тешкоћама приликом порођаја, као и трновитом путу до успешне каријере. Зејна је отворила душу и проговорила о свом бившем партнеру, тешкоћама приликом порођаја, као и… »
Отац мог детета волео је алкохол, ћерку сам превремено родила због стреса! Тешка Зејнина животна прича, а он јој је загорчао…

Отац мог детета волео је алкохол, ћерку сам превремено родила због стреса! Тешка Зејнина животна прича, а он јој је загорчао…

Курир 29.03.2023
Зејна је у својој исповести изјавила да јој је након "Песме за Евровизију" цена наступа веома скочила, а открила је и све о односу са бившим партнером, тешкоћама приликом порођаја и мучном животу. Зејна Муркић каже да после… »

Вести дана »