Povezane vesti
Kažu da muške napada pravo na nezgodno mesto! Nesvakidašnje, retka zverka noćas protrčala centrom Zemuna (video)
Kurir 29.03.2023
BEOGRAD - Nesvakidašnji prizor snimljen je noćas oko 1.30 sati u Zemunu, u Lagumskoj ulici. Reč je o jazavcu koji je protrčao asfaltom kao da je usred šume. 00:05 Jazavac trči centrom Zemuna Na mrežama podsećaju da je poznato da je jazavac prilično… »
Jazavac snimljen u Zemunu: Životinja protrčala ulicom (video)
Večernje novosti 29.03.2023
NEOBIČAN prizor zabeležen je tokom noći u Zemunu. Foto: Printskrin/ Instagram/ moj_beo_grad_ Na Instagram stranici "moj_beo_grad_" osvanuo je snimak jazavca koji trči zemunskom ulicom. - Nesvakidašnji prizor snimljen je jutros oko 1.30h u Zemunu u… »
Zemunci u čudu snimali opasnu zverku: Jazavac protrčao ulicama Beograda
Telegraf 29.03.2023
Građani su snimili životinju koja se retko viđa u urbanim sredinama, a može biti i veoma opasna po ljude i agresivna ukoliko se oseti ugroženom. Kada je na Instagram stranici MOJ BEOGRAD, podeljen video snimak jazavca koji trči niz jednu zemunsku ulicu… »
Vesti dana »

Akademski plenum pozvao Vučića da odustane od kontramitinga na Vidovdan
Radio 021 pre 13 minutajoš 19 povezanih

Nikezić (SSP): Auto-put Beograd-Zrenjanin-Novi Sad skuplji od kineskog auto-puta kroz oblake
Danas pre 43 minutajoš 32 povezane

Pobunjeni univerzitet ispred Vlade: Zahtevi, šatori i poruke premijeru
Insajder pre 2 satajoš 13 povezanih

Srspska IT Asocijacija: Ukidanje podsticaja ugrožava poslovanje i poverenje investitora
BizLife pre 3 satajoš 15 povezanih