Povezane vesti
Kulačin sa suzama u očima uživo u programu: „Meni je ovo mnogo emotivan trenutak, stvarno mi je mnogo teško, ostao sam bez…
Nova 29.03.2023
Autor podcasta "Dobar, loš zao" (DLZ) Nenad Kulačin doživeo je emotivni trenutak u jutarnjem programu "Probudi se". – Meni je ovo mnogo emotivan trenutak, ja znam da ljudi razmišljaju o tome kako eto mi radimo emisiju, ali ja sam ostao bez partnera, ja… »
„Mnogo mi je teško, ne znam kako ćemo da funkcionišemo“: Nenad Kulačin o budućnosti podkasta „Dobar, loš zao“
Danas 29.03.2023
Autor podcasta „Dobar, loš zao“ (DLZ) Nenad Kulačin doživeo je emotivni trenutak u jutarnjem programu „Probudi se“ na televiziji Nova. – Meni je ovo mnogo emotivan trenutak, ja znam da ljudi razmišljaju o tome kako eto mi radimo emisiju, ali ja sam ostao… »
Vesti dana »
Novi dug po starim bilansima: Januarski krediti veći za 15,2 odsto, sa otplatom najviše kasne preduzetnici
Biznis.rs pre 1 satjoš 29 povezanih
Tužilaštvo zatražilo 45 godina zatvora za Tačija, Veseljija, Seljimija i Krasnićija
Serbian News Media pre 3 satajoš 34 povezane
ISTEKAO ROK: U Kragujevcu na šest punktova podneto oko 28.000 zahteva za upis prava svojine na nepokretnosti
InfoKG pre 3 satajoš 79 povezanih
Bokić: Priča da je policija dva i po meseca tragala za napadačem na ekipu N1 je smešna
N1 Info pre 3 satajoš 8 povezanih
Snsd proglasio pobedu Siniše Karana na ponovljenim izborima u Republici Srpskoj: Oglasio se Dodik: "Čestitao sam mu"
Blic pre 13 minutajoš 28 povezanih