Povezane vesti
Kulačin sa suzama u očima uživo u programu: „Meni je ovo mnogo emotivan trenutak, stvarno mi je mnogo teško, ostao sam bez…
Nova 29.03.2023
Autor podcasta "Dobar, loš zao" (DLZ) Nenad Kulačin doživeo je emotivni trenutak u jutarnjem programu "Probudi se". – Meni je ovo mnogo emotivan trenutak, ja znam da ljudi razmišljaju o tome kako eto mi radimo emisiju, ali ja sam ostao bez partnera, ja… »
„Mnogo mi je teško, ne znam kako ćemo da funkcionišemo“: Nenad Kulačin o budućnosti podkasta „Dobar, loš zao“
Danas 29.03.2023
Autor podcasta „Dobar, loš zao“ (DLZ) Nenad Kulačin doživeo je emotivni trenutak u jutarnjem programu „Probudi se“ na televiziji Nova. – Meni je ovo mnogo emotivan trenutak, ja znam da ljudi razmišljaju o tome kako eto mi radimo emisiju, ali ja sam ostao… »
Vesti dana »

Veliki protestni skup građana sinoć održan u Valjevu; zadržano 15 osoba
ObjektiVa pre 2 satajoš 58 povezanih

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih

Zlatni srpski kadeti stigli u Beograd; Mijović: Dečaci su stvarno dali sve od sebe
RTV pre 43 minutajoš 30 povezanih

Drama iznad Smolenska - FSB oborio ukrajinski dron kod nuklearke; evropski lideri sutra u Beloj kući sa Zelenskim i Trampom
RTS pre 44 minutajoš 176 povezanih

VIDEO: Kolona oklopnih policijskih vozila krenula ka Novom Beogradu
Radio 021 pre 34 minutajoš 12 povezanih