Povezane vesti
Kulačin sa suzama u očima uživo u programu: „Meni je ovo mnogo emotivan trenutak, stvarno mi je mnogo teško, ostao sam bez…
Nova 29.03.2023
Autor podcasta "Dobar, loš zao" (DLZ) Nenad Kulačin doživeo je emotivni trenutak u jutarnjem programu "Probudi se". – Meni je ovo mnogo emotivan trenutak, ja znam da ljudi razmišljaju o tome kako eto mi radimo emisiju, ali ja sam ostao bez partnera, ja… »
„Mnogo mi je teško, ne znam kako ćemo da funkcionišemo“: Nenad Kulačin o budućnosti podkasta „Dobar, loš zao“
Danas 29.03.2023
Autor podcasta „Dobar, loš zao“ (DLZ) Nenad Kulačin doživeo je emotivni trenutak u jutarnjem programu „Probudi se“ na televiziji Nova. – Meni je ovo mnogo emotivan trenutak, ja znam da ljudi razmišljaju o tome kako eto mi radimo emisiju, ali ja sam ostao… »
Vesti dana »
Tramp poveo poslovne gigante u Peking: Avion "težak" više od 10.000 milijardi dolara (foto)
Mondo pre 12 minutajoš 57 povezanih
Rasprava o setu izbornih zakona u Skupštini završena za danas, različiti stavovi vlasti i opozicije o ključnim izmenama
Insajder pre 2 satajoš 44 povezane
„Lavina" posle plasmana u finale Evrosonga poručuje: „It's loving time!"
RTS pre 2 satajoš 72 povezane
(Foto) Beba izgubila nogu tokom ruskog napada na Ukrajinu. Dron pogodio kuću, dvoje mrtvih: Lekari se bore za život devetomesečne devojčice!
Blic pre 36 minutajoš 25 povezanih