Povezane vesti
Kulačin sa suzama u očima uživo u programu: „Meni je ovo mnogo emotivan trenutak, stvarno mi je mnogo teško, ostao sam bez…
Nova 29.03.2023
Autor podcasta "Dobar, loš zao" (DLZ) Nenad Kulačin doživeo je emotivni trenutak u jutarnjem programu "Probudi se". – Meni je ovo mnogo emotivan trenutak, ja znam da ljudi razmišljaju o tome kako eto mi radimo emisiju, ali ja sam ostao bez partnera, ja… »
„Mnogo mi je teško, ne znam kako ćemo da funkcionišemo“: Nenad Kulačin o budućnosti podkasta „Dobar, loš zao“
Danas 29.03.2023
Autor podcasta „Dobar, loš zao“ (DLZ) Nenad Kulačin doživeo je emotivni trenutak u jutarnjem programu „Probudi se“ na televiziji Nova. – Meni je ovo mnogo emotivan trenutak, ja znam da ljudi razmišljaju o tome kako eto mi radimo emisiju, ali ja sam ostao… »
Vesti dana »
Majstorija Mesija za TV špice! Svi pričaju o novoj golčini legendarnog Argentinca na Mundijalu
Telegraf pre 30 minutajoš 40 povezanih
Sučić: Rekao sam Modriću posle meča da igra kao da mu je 20 Ovo su svi parovi i termini 1/16 finala Kolumbija poslala Portugal na Hrvatsku
Sport klub pre 31 minutajoš 31 povezana
Sunčano i veoma toplo, toplotni talas se nastavlja: Temperature i do 39 stepeni
N1 Info pre 10 minutajoš 15 povezanih
Danas je Vidovdan i u narodu se veruje da ako ovo uradite - videćete budućnost i pratiće vas sreća cele godine
Nova pre 31 minutajoš 13 povezanih
Potpisan Ugovor za obezbeđivanje sredstava za završne radove na Hramu Svetog Save
RTS pre 56 minutajoš 9 povezanih