Povezane vesti
Sanjam da se budim bez jauka: Ispovest hrvatskog pevača koji vodi životnu bitku - Dao bih sto Amerika za jednu stvar...
Mondo 29.03.2023
Jasmin Stavros je pre nepuna dva meseca saznao da boluje od raka kostiju. Nije dobro, a uskoro ga prebacuju na KBC Zagreb, gde nastavlja lečenje. Jasmin Stavros je pre nepuna dva meseca saznao da boluje od raka kostiju. Nije dobro, a uskoro ga prebacuju… »
"Slabo jedem, nadam se da će svanuti dan bez jauka": Jasmin Stavros progovorio o teškoj borbi sa karcinomom kostiju: "Pijem…
Blic 29.03.2023
Hrvatskom pevaču Jasminu Stavrosu dijagnostikovali su karcinom kostiju, a onda i karcinom želuca. Jasmin je sada u intervjuu za hrvatske medije najpre otkrio kako se oseća, a onda je priznao da ne zna kada se poslednji put iskreno nasmejao. - Kako sam… »
"Nadam se da će svanuti dan bez jauka!" Jasmin Stavros o borbi s rakom kostiju, dao bi sto Amerika za jednu stvar!
Kurir 29.03.2023
Hrvatski pevač Jasmin Stavros vodi najtežu životnu bitku. Uskoro će se navršiti dva meseca otkako je na bolničkom lečenju zbog teške bolesti. - Kako sam? Ne znam šta bih rekao, ne znam reći kako sam - kaže Jasmin Stavros. Kralj zabave ne zna… »
Vesti dana »

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 21 povezana

„Zahtevi nisu ispunjeni!“: Protest prosvetnih radnika okončan ispred RTS
Danas pre 2 minutajoš 22 povezane

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 12 povezanih

Partizan se oprostio od Delibašića: Za tebe nisu postojale velike i male utakmice
Dnevnik pre 1 satjoš 42 povezane