Povezane vesti
Njemačka predstavila nacrt reforme migracija, želi radnike sa Zapadnog Balkana
Al Jazeera 29.03.2023
Nakon reforme migracija, broj stranih radnika iz zemalja van EU-a mogao bi porasti za 60.000 na godišnjem nivou, navodi se u nacrtu zakona. Njemačka je predstavila nacrt reforme migracija koja, između ostalog, predviđa nove podsticaje za doseljenike iz… »
Nemačka predstavila nacrt reforme migracija: Olakšano zapošljavanje radnika sa Zapadnog Balkana
Euronews 29.03.2023
Nemačka je danas predstavila nacrt reforme migracija, koja između ostalog predviđa nove podsticaje za doseljenike iz zemalja van EU, a Berlin previđa da će moći da privuče 50.000 radnika iz zemalja Zapadnog Balkana na godišnjem nivou. "Postavljamo osnove… »
Nemačka predstavila nacrt reforme migracija, želi radnike sa Zapadnog Balkana
Dnevnik 29.03.2023
BERLIN: Nemačka je danas predstavila nacrt reforme migracija, koja između ostalog predviđa nove podsticaje za doseljenike iz zemalja van EU, a Berlin previđa da će moći da privuče 50.000 radnika iz zemalja Zapadnog Balkana na godišnjem nivou… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 2 satajoš 50 povezanih
Zelenski najavio konkretne korake za okončanje rata: Otkrio drastičan potez koji je dogovorio sa Amerikancima
Mondo pre 51 minutajoš 47 povezanih
Južna Morava poplavila jug Srbije: Obustavljen saobraćaj preko Ćukovačkog mosta, u Pavlovcu evakuisano devet osoba
Jug press pre 4 satijoš 30 povezanih
Proglašene vanredne odbrane od poplava na teritoriji Južne Morave; vanredno i u Lebanu
RTS pre 3 satajoš 27 povezanih
Druga šansa za Kurtija: Novi parlamentarni izbori na Kosovu 28. decembra
Danas pre 7 satijoš 32 povezane