Povezane vesti

"Prekjuče mi je rekao da ga sahranim kod majke u grob": Potresne reči supruge vozača autobusa koji je umro za volanom u…

"Prekjuče mi je rekao da ga sahranim kod majke u grob": Potresne reči supruge vozača autobusa koji je umro za volanom u…

Blic 30.03.2023
Potresan je bio prizor u sredu uveče na mestu gde je stajao autobus GSP-a sa linije 56 u kom je preminuo vozač Ž. M. (59). Do autobusa u kom je proveo poslednje trenutke života stigla je porodica vozača. Usred pitanja na koja nije bilo odgovora… »
Vozač GSP umro za volanom! Užas u Beogradu: Pozlilo mu tokom vožnje, autobus potom naleteo na 6 automobila

Vozač GSP umro za volanom! Užas u Beogradu: Pozlilo mu tokom vožnje, autobus potom naleteo na 6 automobila

Blic 29.03.2023
Života M, vozač (59) GSP-a preminuo je večeras tokom vožnje u Beogradu. Kako saznajemo, sve se odigralo na ulgu Trgovačke i Ulice Braće Vučković na Čukarici, kada je autobus GSP-a na liniji 56 naleteo na 6 putničkih vozila. - Svedoci su izjavili… »
"Moj otac je skoro 30 godina vozio na ovoj liniji, dan bolovanja nije imao": Potresne scene na mestu nesreće u Žarkovu, žena…

"Moj otac je skoro 30 godina vozio na ovoj liniji, dan bolovanja nije imao": Potresne scene na mestu nesreće u Žarkovu, žena…

Blic 29.03.2023
Vozač autobusa Života M. (59) umro je večeras dok je bio za volanom autobusa na liniji 56. Autobus je, nakon što je vozaču pozlilo udario u nekoliko vozila, a onda se zakucao u ogradu. Na mesto nesreće ubrzo je stigla i njegova porodica: supruga i… »

Vesti dana »