Повезане вести
"Говорио је да би волео да умре у аутобусу": Потресна исповест ћерке возача аутобуса који је преминуо током вожње…
Блиц 30.03.2023
"Имала сам обичај, још док сам била мала, да га пољубим пре одласка на посао. Јуче ми је рекао : "Нека пољубићеш ме кад се вратим", прича ћерка Животе Митровића (59) који је преминуо јуче док је возио аутобус на линији 56… »
Пожар у Учитељској улици у поткровљу куће, повређена једна особа
РТС 30.03.2023
Једна особа је повређена, задобила је опекотине и нагутала се дима у пожару који је избио у Учитељској улици у Београду. Екипе Хитне помоћи превезле су је на Војномедицинску академију. Пожар је избио три сата после поноћи у… »
Пожар у Учитељској улици, једна особа повређена
Н1 Инфо 30.03.2023
Једна особа је повређена у пожару у Учитељској улици у Београду до ког је дошло ноћас. Како је за РТС рекао пуковник доцент др Небојша Марић са ВМА ради се о лакшој повреди. Жена је збринута најпре у токсиколошкој амбуланти… »
Пожар у учитељском насељу: Мушкарац (29) са опекотинама хитно пребачен на ВМА
Блиц 30.03.2023
Мушкарац (29) повређен је у пожару који се ноћас после 03.00 сати догодио у Учитељској улици у Београду и он је са опекотинама обе руке пребачен у болницу, речено је за Тањуг у Хитној помоћи. Додаје се да је, осим саобраћајне… »
Пожар у кући у Учитељској улици у Београду: Једна особа са опекотинама збринута на ВМА
Телеграф 30.03.2023
Мускарац (29) повређен је у пожару који се ноћас после 03.00 сати догодио у Учитељској улици у Београду и он је са опекотинама обе руке пребачен у болницу. Мускарац (29) повређен је у пожару који се ноћас после 3 сати догодио у… »
Вести дана »
У пуцњави убијена трудница (28), троје деце остало без мајке! Сестра јој тешко рањена, испливали детаљи ужаса у Хрватској
Ало пре 31 минутајош 11 повезаних
Власник Курира Игор Жежељ постао трећи највећи акционар Београдске аутобуске станице
Нова економија пре 1 сатјош 3 повезане
НВО позвале Европску комисију да повуче „Јадар“ са листе стратешких пројеката
Недељник пре 1 сатјош 5 повезаних
Београдска арена одјекивала увредама: Гробари скандирали Вучићу и Мијаиловићу (ВИДЕО)
Луфтика пре 15 минутајош 12 повезаних