Povezane vesti

"Govorio je da bi voleo da umre u autobusu": Potresna ispovest ćerke vozača autobusa koji je preminuo tokom vožnje…

Blic 30.03.2023
"Imala sam običaj, još dok sam bila mala, da ga poljubim pre odlaska na posao. Juče mi je rekao : "Neka poljubićeš me kad se vratim", priča ćerka Živote Mitrovića (59) koji je preminuo juče dok je vozio autobus na liniji 56. Vozač autobusa "56"… »

Požar u Učiteljskoj ulici u potkrovlju kuće, povređena jedna osoba

RTS 30.03.2023
Jedna osoba je povređena, zadobila je opekotine i nagutala se dima u požaru koji je izbio u Učiteljskoj ulici u Beogradu. Ekipe Hitne pomoći prevezle su je na Vojnomedicinsku akademiju. Požar je izbio tri sata posle ponoći u Učiteljskoj ulici broj… »

Požar u Učiteljskoj ulici, jedna osoba povređena

N1 Info 30.03.2023
Jedna osoba je povređena u požaru u Učiteljskoj ulici u Beogradu do kog je došlo noćas. Kako je za RTS rekao pukovnik docent dr Nebojša Marić sa VMA radi se o lakšoj povredi. Žena je zbrinuta najpre u toksikološkoj ambulanti, nakon čega se kod… »

Požar u učiteljskom naselju: Muškarac (29) sa opekotinama hitno prebačen na VMA

Blic 30.03.2023
Muškarac (29) povređen je u požaru koji se noćas posle 03.00 sati dogodio u Učiteljskoj ulici u Beogradu i on je sa opekotinama obe ruke prebačen u bolnicu, rečeno je za Tanjug u Hitnoj pomoći. Dodaje se da je, osim saobraćajne nesreće koja se… »

Požar u kući u Učiteljskoj ulici u Beogradu: Jedna osoba sa opekotinama zbrinuta na VMA

Telegraf 30.03.2023
Muskarac (29) povređen je u požaru koji se noćas posle 03.00 sati dogodio u Učiteljskoj ulici u Beogradu i on je sa opekotinama obe ruke prebačen u bolnicu. Muskarac (29) povređen je u požaru koji se noćas posle 3 sati dogodio u Učiteljskoj ulici… »

Vesti dana »