Повезане вести
Ембид: Јокић је невероватан играч
Спорт клуб 30.03.2023
Подели : Центар Филаделфије Џоел Ембид изјавио је после тријумфа над Даласом да је Никола Јокић један од најбољих играча у НБА лиги, али и да је лоше што није играо недавно против Денвер Нагетса. Центар Филаделфије је доживео… »
Ембид: Глупо је рећи да сам се уплашио меча са Денвером, фокусиран сам на освајање прстена
Данас 30.03.2023
Након што је пропустио гостовање Денверу, Џоле Ембид се вратио у састав Филаделфије и добрим издањем допринео тријумфу над Даласом (116:108). Непосредно након одигране утакмице у Пенсилванији, новинаре је занимало како је… »
Ембид о николи Јокићу: „Немам шта да доказујем – он је невероватан играч!“
Хот спорт 30.03.2023
Да ли је искрен? Џоел Ембид био је најбољи појединац у синоћњој победи Филаделфије над Даласом. Међутим, оно што је све изненадило јесте, како се тако брзо вратио, с обзиром, да је пре две ноћи пропустио гостовање Денверу… »
"Ја побегао од Јокића?" Огласио се Џоел Ембид и разрешио дилему
Вечерње новости 30.03.2023
Џоел Ембид није играо против Денвера, прескочио је Николу Јокића, па се одмах дан касније вратио у састав на утакмици против Даласа. ФОТО: Тањуг/АП А после меча центар Филаделфије је проговорио о причама да је побегао од… »
„Ја уплашен?“: Ембид се огласио након што га сви прозивају да је побегао од Јокића, против Дончића заблистао и одлучио меч…
Нова 30.03.2023
Џоел Ембид је показао да је већи генерал на речима, него на делима. Пропустио је битку против Денвера, где није играо од 2019. године, а онда се волшебно опоравио само два дана касније и био најбољи у победи над Даласом са… »
Даласу не помажу ни добре партије дончића и ирвинга: Ембид се врло брзо вратио на терен и донео победу свом тиму! (видео)
Хот спорт 30.03.2023
Узбудљиво! Кошаркаши Филаделфије 76-ерс дошли су до значајне победе на свом терену над екипом Далас Маверикса – 116:108. Екипа из Тексаса сада је ван плеј-ин зоне. Након што је пропустио директан сусрет са Николом Јокићем и… »
"Опоравиљени" Ембид и Харден удаљили Далас од плеј-офа у НБА лиги
Еуроневс 30.03.2023
Џеол Ембид се брзо "опоравио" од повреде због које је традиционално изостао са меча против Денвера и Николе Јокића, па је одличном игром, посебно у последњој четвртини, уз Џејмса Хардена, донео преокрет и победу над Даласом… »
Ја побегао од Јокића!? Огласио се Ембид! Вратио се чим је прошао меч са Николом - и променио плочу!
Мондо 30.03.2023
Џоел Ембид је преко ноћи постао играч кога МВП награда не дотиче, а само о томе прича последње четири године. Џоел Ембид је преко ноћи постао играч кога МВП награда не дотиче, а само о томе прича последње четири године. Џоел… »
Вести дана »
Трамп: Иран може да контактира са нама ако жели преговоре; Хезболах одбацио оптужбе да угрожава примирје
РТС пре 10 минутајош 131 повезана
Звезда победом у дербију оверила девету титулу у низу – Партизану „виси“ и друго место
Спутник пре 3 сатајош 38 повезаних
Рајаковић Американцима о српском инату: Доказати да нису у праву, упркос свему
РТС пре 50 минутајош 56 повезаних
Папа Лав: Лопови који отимају природна богатства, водећи крваве ратове нам отимају будућност
Данас пре 7 сатијош 46 повезаних
Нови ДСС: Опозиција на изборе да изађе у једном фронту а три колоне; Монархисти-ПОКС: Нема услова за изборе
РТС пре 5 сатијош 19 повезаних