Повезане вести

„Рат“ тренера Звезде и Партизана - Нећу помињати шта сам му све изговорио, јадно да јадније не може бити је то што тај човек…

„Рат“ тренера Звезде и Партизана - Нећу помињати шта сам му све изговорио, јадно да јадније не може бити је то што тај човек…

Спортски журнал 30.03.2023
Што се тиче инцидента, ни мало ми није жао! Жао ми је што нисам реаговао раније. Нећу га назвати колегом, без обзира што је старији човек - навео је тренер Партизана Бојан Јанић. У првом мечу четвртфинала плеј-офа Партизан је код… »
„Наш тренер не грокће и не риче целу утакмицу“: У Партизану огорчени на понашање тренера Звезде после одбојкашког дербија…

„Наш тренер не грокће и не риче целу утакмицу“: У Партизану огорчени на понашање тренера Звезде после одбојкашког дербија…

Данас 30.03.2023
Тренер одбојкаша Партизана Партизана Бојан Јанић био је огорчен због понашања свог колеге Николе Матијашевића током прве утакмице четвртфинала плеј-офа у којој су црвено-бели победили са 3:0. Јанић је замерио колеги због… »
Тренер партизана осуо паљбу на колегу из Звезде: „Тог човека нећу назвати колегом – то што ради је нешто најодвратније!“…

Тренер партизана осуо паљбу на колегу из Звезде: „Тог човека нећу назвати колегом – то што ради је нешто најодвратније!“…

Хот спорт 30.03.2023
Тешке речи! Одбојкаши Црвене звезде синоћ су дошли до велике победе над Партизаном, 3:0 и тако дошли на корак од пласмана у полуфинале Суперлиге. Црвено-бели су одиграли одличан меч, али је утакмицу обележио и инцидент тренера… »
Тренер Партизана о тренеру Звезде: "То што он ради је нешто најодвратније што сам видео"

Тренер Партизана о тренеру Звезде: "То што он ради је нешто најодвратније што сам видео"

Спортске.нет 30.03.2023
Тренер одбојкаша Партизана Бојан Јанић критиковао је колегу из Црвене звезде Николу Матијашевића после "вечитог" дербија. Звезда је синоћ победила Партизан са 3:0 у сетовима у првом сусрету четвртфинала плеј-офа Суперлиге Србије… »
"То је најодвратније Што сам видео": Скандал на вечитом дербију! Тренери Партизана и Звезде у жестоком клинчу

"То је најодвратније Што сам видео": Скандал на вечитом дербију! Тренери Партизана и Звезде у жестоком клинчу

Вечерње новости 30.03.2023
Одбојкаши Црвене звезде и у трећем овосезонском вечитом дербију успели су да савладају Партизан. ФОТО: М. Вукадиновић Резултат је био 3:0 (25.22, 25:19, 25:18), а меч је одигран у оквиру четвртфинала плеј-офа. Серија се игра на… »
„Оно што он ради је најодвратније што сам видео, баш ужас“: Тренер Партизана жестоко ударио на стратега Звезде након инцидента…

„Оно што он ради је најодвратније што сам видео, баш ужас“: Тренер Партизана жестоко ударио на стратега Звезде након инцидента…

Нова 30.03.2023
Одбојкаши Црвене звезде убедљиво су савладали Партизан са 3:0, те су и трећи пут ове сезоне славили у вечитом дербију, али је овај меч остао у сенци инцидента. Прво коло плеј-офа Суперлига одмах је донео озбиљан сукоб. Овај меч… »
"Јадно да јадније не може!" скандал на вечитом дербију: Боље да не кажем шта сам му рекао, може свашта да се деси!

"Јадно да јадније не може!" скандал на вечитом дербију: Боље да не кажем шта сам му рекао, може свашта да се деси!

Мондо 30.03.2023
На одбојшаком вечитом дербију између Црвене звезде и Партизана сукобили су се тренери два тима Бојан Јанић и Никола Матијашевић. На одбојшаком вечитом дербију између Црвене звезде и Партизана сукобили су се тренери два тима Бојан… »

Вести дана »