Повезане вести

Додик: Драго ми је што је Блинкен чуо за мене, амбасадор Марфи ‘лажно’ информише Вашингтон

Додик: Драго ми је што је Блинкен чуо за мене, амбасадор Марфи ‘лажно’ информише Вашингтон

Данас 30.03.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да му је драго да је амерички државни секретар Ентони Блинкен чуо за њега и да коментарише његове ставове, додавши да је суштина у томе да америчи амбасадор у БиХ Мајкл Марфи… »
Додик: Драго ми је да је Блинкен чуо за мене, али имовину Српске не дамо

Додик: Драго ми је да је Блинкен чуо за мене, али имовину Српске не дамо

Дневник 30.03.2023
БАЊАЛУКА: Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да му је драго да је амерички државни секретар Ентони Блинкен чуо за њега и коментарише га, али је указао да је суштина у лажном информисању амбасадора САД у БиХ… »
"Додик је кренуо стопама Путина": Амерички шеф дипломатије критиковао председника РС: "Иде истим путевима аутократије, укида…

"Додик је кренуо стопама Путина": Амерички шеф дипломатије критиковао председника РС: "Иде истим путевима аутократије, укида…

Блиц 30.03.2023
Амерички шеф дипломатије Ентони Блинкен је на Твиттеру упоредио председника Републике Српске и лидера босанских Срба Милорада Додика с руским председником Владимиром Путином. Блинкен је поручио Додику да је кренуо истим путем… »
Велика пацка из Америке за Додика: „Види се да је на Путиновом ауторитарном путу…“

Велика пацка из Америке за Додика: „Види се да је на Путиновом ауторитарном путу…“

Нова 30.03.2023
Амерички државни секретар Ентони Блинкен коментарисао је ситуацију у Босни и Херцеговини и оценио да је председник Републике Српске Милорад Додик "на ауторитарном путу (председника Русије Владимира) Путина". „Напади Милорада… »

Вести дана »