Povezane vesti
Dodik: Drago mi je što je Blinken čuo za mene, ambasador Marfi ‘lažno’ informiše Vašington
Danas 30.03.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da mu je drago da je američki državni sekretar Entoni Blinken čuo za njega i da komentariše njegove stavove, dodavši da je suština u tome da američi ambasador u BiH Majkl Marfi „lažno“… »
Dodik: Drago mi je da je Blinken čuo za mene, ali imovinu Srpske ne damo
Dnevnik 30.03.2023
BANjALUKA: Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da mu je drago da je američki državni sekretar Entoni Blinken čuo za njega i komentariše ga, ali je ukazao da je suština u lažnom informisanju ambasadora SAD u BiH Majkla Marfija o… »
"Dodik je krenuo stopama Putina": Američki šef diplomatije kritikovao predsednika RS: "Ide istim putevima autokratije, ukida…
Blic 30.03.2023
Američki šef diplomatije Entoni Blinken je na Twitteru uporedio predsednika Republike Srpske i lidera bosanskih Srba Milorada Dodika s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Blinken je poručio Dodiku da je krenuo istim putem autoritarne vladavine na… »
Velika packa iz Amerike za Dodika: „Vidi se da je na Putinovom autoritarnom putu…“
Nova 30.03.2023
Američki državni sekretar Entoni Blinken komentarisao je situaciju u Bosni i Hercegovini i ocenio da je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik "na autoritarnom putu (predsednika Rusije Vladimira) Putina". „Napadi Milorada Dodika na osnovna prava i… »
Vesti dana »
Meteorolog Rhmz Srbije najavila zahlađenje i sneg: Temperature idu ispod nule, a ovim delovima Srbije preti olujni vetar
Kurir pre 1 minutjoš 19 povezanih
FOTO i VIDEO: Novi Sad zastao i ovog petka, zabeleženo nekoliko incidenata
Moj Novi Sad pre 1 minutjoš 21 povezana
'Dođi na Mostar ako imaš petlju': Novi studentski protest u Beogradu
BBC News pre 8 minutajoš 30 povezanih
Ministarstvo produžilo ugovor firmama koje su vršile nadzor na pruzi od Novog Sada, uključujući i Ežisu
Nova ekonomija pre 4 satijoš 8 povezanih