Povezane vesti

Srpski pevač doživeo infarkt za volanom! U kolima bio sa ženom i decom, posledice su trajne - "Sreća je da sam preživeo"

Mondo 30.03.2023
Nemanja Nikolić doživeo je infarkt tokom vožnje, a detalje umalo kobne nezgode ispričao je u emisiji. Nemanja Nikolić doživeo je infarkt tokom vožnje, a detalje umalo kobne nezgode ispričao je u emisiji. Nemanja Nikolić, pevač koji je svoju… »

Pevač bio na samoj ivici smrti: "Zvezda Granda" doživela infarkt za volanom, sa njim u automobilu bili žena i deca

Večernje novosti 30.03.2023
NEMANjA Nikolić otkrio je u jednoj emisiji kako je doživeo infarkt za volanom dok su žena i deca bili sa njim u autu, ali je hitnom reakcijom lekara uspeo da preživi, a posledice po njegovo zdravlje su ostale trajne. Foto: Printskrin/Jutjub/Grand… »

Pevač doživeo infarkt za volanom, a žena i deca su bili sa njim u kolima: Do detalja opisao kako se osećao

Nova 30.03.2023
Pevač Nemanja Nikolić ispričao je jezivu situaciju koja mu se dogodila. Naime, on je jednom prilikom doživeo infarkt za volanom, dok su žena i deca bili sa njim u autu. Bezom reakcijom lekara uspeo da preživi, a posledice po njegovo zdravlje su… »

Nemanja Nikolić doživeo infarkt za volanom! U autu su bila i deca!

Svet plus 30.03.2023
Zvezda Granda Nemanja Nikolić doživeo je infarkt za volanom! U autu su bila i njegova deca, kao i supruga, ispričao je pevač. Nemanja Nikolić otkrio je u jednoj emisiji kako je doživeo infarkt za volanom dok su žena i deca bili sa njim u autu, ali… »

Pevač doživeo infarkt za volanom! S njim u autu bili žena i deca, lekari ga uspavali kako bi preživeo! Posledice trajne

Kurir 30.03.2023
Nemanja Nikolić otkrio je u jednoj emisiji kako je doživeo inafarkt za volanom dok su žena i deca bili sa njim u autu, ali je hitnom reakcijom lekara uspeo da preživi, a posledice po njegovo zdravlje su ostale trajne. Kako kaže, rano je počeo da se… »

"Zbog alkohola i cigareta doživeo sam infarkt": Pevač jedva sačuvao živu glavu: "Bio sam sa ženom i decom u kolima kad se…

Blic 30.03.2023
Pevač Nemanja Nikolić u tridesetim godinama je doživeo infark i jedva sačuvao živu glavu zbog zdravstvenog problema. Nemanja je ipričao da u mladosti nije brinuo o svom zdravlju, što mu se umalo nije obilo o glavu. On je otvoreno govorio o bolu… »

Vesti dana »