Повезане вести

"На месту несреће видела сам његов ранац, патику, "нитроглицерин" и јакну": Исповест ћерке возача аутобуса

"На месту несреће видела сам његов ранац, патику, "нитроглицерин" и јакну": Исповест ћерке возача аутобуса

Телеграф 30.03.2023
"Имала сам обичај, још док сам била мала, да га пољубим пре одласка на посао. Јуче ми је рекао : "Нека пољубићеш ме кад се вратим", прича ћерка настрадалог. Возач аутобуса "56" Живота Митровић (59) из Београда осетио је синоћ… »
„Најбољи тата си био на свету, ниси требао тако брзо да одеш“: Херојска смрт возача аутобуса у Београду

„Најбољи тата си био на свету, ниси требао тако брзо да одеш“: Херојска смрт возача аутобуса у Београду

Нова 30.03.2023
Породица и пријатељи потресним порукама опраштају се од возача ГСП Животе М. (61), који је преминуо за воланом аутобуса на линији 56, у среду увече у Трговачкој улици у Жаркову. Животу је издало то његово велико срце, а њему… »
„Јуче ми је рекао: ‘Нека, пољубићеш ме кад се вратим'“: Потресна исповест ћерке настрадалог хероја возача Животе

„Јуче ми је рекао: ‘Нека, пољубићеш ме кад се вратим'“: Потресна исповест ћерке настрадалог хероја возача Животе

Нова 30.03.2023
Возач аутобуса "56" Живота Митровић (59) из Београда осетио је синоћ да ће му позлити за воланом и успео да спаси животе путника и осталих учесника у саобраћају тако што је аутобус усмерио као паркираним возилима и зид. Иза себе… »
Супруга возача аутобуса који је преминуо за воланом открила: Ово је последње што ми је рекао! Његов поздрав улива језу!

Супруга возача аутобуса који је преминуо за воланом открила: Ово је последње што ми је рекао! Његов поздрав улива језу!

Курир 30.03.2023
Возач ГСП Живота Митровић, који је јуче преминуо за воланом аутобуса на линији 56 на Чукарици, два дана пре смрти имао је великих здравствених проблема. Како прича његова супруга Рада, јуче ју је пред одлазак на посао поздравио… »
Медији: Тешка саобраћајна несрећа на Чукарици, погинуо возач на линији 56

Медији: Тешка саобраћајна несрећа на Чукарици, погинуо возач на линији 56

Данас 30.03.2023
Возач аутобуса на линији 56 погинуо је у тешкој саораћајној несрећи која се вечерас догодила на углу улица Трговачка и Браћа Вучковић. Седамнаест људи је повређено на Чукарици када је аутобус ГСП-а изазвао ланчани судар шест… »
"Мој отац је скоро 30 година возио на овој линији, дан боловања није имао": Потресне сцене на месту несреће у Жаркову, жена и…

"Мој отац је скоро 30 година возио на овој линији, дан боловања није имао": Потресне сцене на месту несреће у Жаркову, жена и…

Блиц 29.03.2023
Возач аутобуса Живота М. (59) умро је вечерас док је био за воланом аутобуса на линији 56. Аутобус је, након што је возачу позлило ударио у неколико возила, а онда се закуцао у ограду. На место несреће убрзо је стигла и његова… »
Возач ГСП умро за воланом! Ужас у Београду: Позлило му током вожње, аутобус потом налетео на 6 аутомобила

Возач ГСП умро за воланом! Ужас у Београду: Позлило му током вожње, аутобус потом налетео на 6 аутомобила

Блиц 29.03.2023
Живота М, возач (59) ГСП-а преминуо је вечерас током вожње у Београду. Како сазнајемо, све се одиграло на улгу Трговачке и Улице Браће Вучковић на Чукарици, када је аутобус ГСП-а на линији 56 налетео на 6 путничких возила. -… »

Вести дана »