Povezane vesti
„Kad se tuklo po mojim leđima, bilo je to poželjno i sve je zabavljalo, ali sad ćete morati da nađete nekog drugog“
Nova 30.03.2023
Nadam se da će novo rukovodstvo raditi bolje. Ne treba očekivati kontinuitet s prethodnim rukovodstvom, već novu vrstu energije i pameti, kaže za Nova.rs Vladimir S. Kostić, koji je prethodnih osam godina bio na čelu Srpske akademije nauka i umetnosti… »
Akademik optužio kolege: Blokirali mu bravu da ne bi glasao za predsednika SANU
N1 Info 30.03.2023
Istoričar i akademik Vasilije Krestić je, na početku Izborne sednice na kojoj se bira novi predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti, optužio kolege akademike da su mu blokirali bravu na vratima od stana kako bi ga sprečili da dođe na izbornu… »
Zoran Knežević novi predsednik SANU
Nova 30.03.2023
Novi predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti je Zoran Knežević, ishod je današnjeg glasanja u SANU. Nakon osmogodišnjeg mandata Vladimira S. Kostića na čelu Srpske akademije nauka i umetnosti, u „vrućoj stolici“ naći će se Zoran Knežević. Akademik… »
Izbori u SANU: Kandidati za predsednika Svetislav Božić i Zoran Knežević
Nova 30.03.2023
Izbori za nove časnike Srpske akademije nauka i umetnosti počeli su ovoj instituciji oko 11 časova. Akademici SANU iz svih osam odeljenja birali su danas novog predsednika Srpske akademije nauka i umetnosti, dva potpredsednika i generalnog sekretara… »
Istoričar Vasilije Krestić šokirao akademike na Izbornoj skupštini SANU: Blokirali su mi vrata stana da ne bih došao ovde…
Nova 30.03.2023
Od kada je počeo izborni proces, jedan sam od najžigosanijih članova Akademije, a jutros sam doživeo šok jer nisam mogao da izađem iz stana, rekao je istoričar Vasilije Krestić na Izbornoj skupštini u Srpskoj akademiji nauka i umetnosti, gde se danas… »
Vesti dana »
Tramp otkazao putovanje svojih izaslanika u Pakistan na pregovore sa Iranom
Nova pre 27 minutajoš 80 povezanih
Orban najavio da će vratiti svoj poslanički mandat osvojen na izborima
Insajder pre 42 minutajoš 14 povezanih
Tačno ovog dana se vreme menja! Detaljna prognoza Nedeljka Todorovića: Evo kada kreće kiša, pominje i sneg
Pravda pre 9 satijoš 31 povezana
Ruski dronovi oštetili objekte u Rumuniji: Bukurešt osudio "neodgovorne akcije" i ugrožavanje bezbednosti NATO
Insajder pre 2 satajoš 15 povezanih