Повезане вести
„Кад се тукло по мојим леђима, било је то пожељно и све је забављало, али сад ћете морати да нађете неког другог“
Нова 30.03.2023
Надам се да ће ново руководство радити боље. Не треба очекивати континуитет с претходним руководством, већ нову врсту енергије и памети, каже за Нова.рс Владимир С. Костић, који је претходних осам година био на челу Српске… »
Академик оптужио колеге: Блокирали му браву да не би гласао за председника САНУ
Н1 Инфо 30.03.2023
Историчар и академик Василије Крестић је, на почетку Изборне седнице на којој се бира нови председник Српске академије наука и уметности, оптужио колеге академике да су му блокирали браву на вратима од стана како би га спречили… »
Зоран Кнежевић нови председник САНУ
Нова 30.03.2023
Нови председник Српске академије наука и уметности је Зоран Кнежевић, исход је данашњег гласања у САНУ. Након осмогодишњег мандата Владимира С. Костића на челу Српске академије наука и уметности, у „врућој столици“ наћи ће се… »
Избори у САНУ: Кандидати за председника Светислав Божић и Зоран Кнежевић
Нова 30.03.2023
Избори за нове часнике Српске академије наука и уметности почели су овој институцији око 11 часова. Академици САНУ из свих осам одељења бирали су данас новог председника Српске академије наука и уметности, два потпредседника и… »
Историчар Василије Крестић шокирао академике на Изборној скупштини САНУ: Блокирали су ми врата стана да не бих дошао овде…
Нова 30.03.2023
Од када је почео изборни процес, један сам од најжигосанијих чланова Академије, а јутрос сам доживео шок јер нисам могао да изађем из стана, рекао је историчар Василије Крестић на Изборној скупштини у Српској академији наука и… »
Вести дана »
Србија пред изазовима: Енергетска неизвесност, европски упитник, безбедносна превирања – Који су најмудрији потези
Мондо пре 30 минутајош 47 повезаних
Ово је Петар који је рањен у центру Обреновца: Александар га упуцао у ногу и стомак
Телеграф пре 1 сатјош 28 повезаних
Несрећа у Хрватској: Троје миграната настрадало у Сави, више од десет спашено
BBC News пре 3 сатајош 33 повезане