Povezane vesti

Ovo je caka koja stanara koji neće da izađe iz stana najbrže iseljava! Preskače se sud, odmah se aktiviraju izvršitelji (foto)…

Ovo je caka koja stanara koji neće da izađe iz stana najbrže iseljava! Preskače se sud, odmah se aktiviraju izvršitelji (foto)…

Kurir 30.03.2023
Važno je da ugovor ima svojstvo izvršne isprave, stanodavac će tada brže ostvariti svoja prava. I mora biti overen kod javnog beležnika, ističe advokat Dragoslav Glogonjac. Sve češće se može čuti da stanodavci imaju problema sa stanarima, koji neretko… »
"Sredio sam joj stan, a ona me tera zbog ovoga!" Nakon oglašavanja stanodavaca, podstanar žestoko odgovorio: Imam sve snimljeno…

"Sredio sam joj stan, a ona me tera zbog ovoga!" Nakon oglašavanja stanodavaca, podstanar žestoko odgovorio: Imam sve snimljeno…

Kurir 30.03.2023
Nakon price Jelene Čeze iz Zemuna koja bezuspešno pokušava da iseli porodicu kojoj je iznajmila nekretninu, jer po njenim rečima, ne plaćaju ni kiriju ni račune, za našu televiziju pristao je da govori i njen stanar. Zbog bezbednosti svoje dece… »

Vesti dana »