Povezane vesti
Đilas u razgovoru za bečki Standard otkrio pozadinu lažne afere „Mauricijus“: Prvi je Vučić rekao da imam račune
Nova 30.03.2023
Prvi koji je javno slagao da imam račun u banci na Mauricijusu bio je predsednik Aleksandar Vučić, izjavio je predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas za bečki Standard, reagujući na tekst da je Vučić naručio prljavu kampanju od izraelske tajne… »
Dragan Đilas za bečki Standard: Prvi koji je javno slagao da imam bankovni račun na Mauricijusu je Vučić
Danas 30.03.2023
Prvi koji je javno slagao da imam račun u banci na Mauricijusu bio je predsednik Aleksandar Vučić, izjavio je predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas za bečki Standard, reagujući na tekst da je Vučić naručio prljavu kampanju od izraelske tajne… »
Vesti dana »
BIA: Savetovali smo Vučiću da ne ide u Tivat iz zbog bezbednosnog rizika, Zvicer u Crnoj Gori
RTV pre 2 satajoš 24 povezane
Zdravko Ponoš: Diplomci iz Čacilenda kao Vučićeva prethodnica
Glas Šumadije pre 3 satajoš 82 povezane
Ambasador EU u Podgorici: Predstojeći Samit veliko priznanje za Crnu Goru
Serbian News Media pre 3 satajoš 28 povezanih
Uhapšena dvojica policajaca koji su bili privatno obezbeđenje osumnjičenom za ubistvo na Senjaku
Radio 021 pre 1 danjoš 90 povezanih
AFET o izveštaju o Srbiji: Svako značajno nazadovanje da se odrazi na finansijsku podršku
Radio 021 pre 2 satajoš 38 povezanih