Povezane vesti
HBIS Serbia o crvenom dimu iznad Železare: Došlo je do eksplozije, nema povređenih
Telegraf 30.03.2023
"Tokom završne faze procesa puštanja u rad visoke peći broj 1, danas je u HBIS Group Serbia oko 14 časova, došlo do eksplozije u toku procesa izlivanja visokopećne troske u livna polja", naveli su iz HBIS. Meštane smederevskog sela Vranovo… »
Eksplozija u Železari HBIS u Smederevu, nema povređenih
Insajder 30.03.2023
Kompanija HBIS objavila je da je danas oko 14 časova u Železari u Smederevu došlo do eksplozije u toku "procesa izlivanja visokopećne troske u livna polja", ali niko nije povređen. Navedeno je da eksplozija, koja se dogodila tokom završne faze… »
Eksplozija u Železari u Smederevu
N1 Info 30.03.2023
Tokom završne faze procesa puštanja u rad Visoke peći broj 1 u Železari Smederevo oko 14 časova došlo je do eksplozije, saopšteno je iz HBIS Group Serbia. Kako se dodaje, do eksplozije je došlo „u toku procesa izlivanja visokopećne troske u… »
Žestoka eksplozija u Smederevu, građani uznemireni! Nad gradom se nadvio crveni oblak dima i prašine (foto)
Mondo 30.03.2023
U smederevskoj železari danas je došlo do eksplozije, a ovom prilikom niko nije povređen. U smederevskoj železari danas je došlo do eksplozije, a ovom prilikom niko nije povređen. U smederevskoj železari je danas, tokom završne faze procesa… »
HBIS Group Serbia: Eksplozija u smederevskoj železari, nema povređenih
Euronews 30.03.2023
U smederevskoj železari je danas, tokom završne faze procesa puštanja u rad Visoke peći broj 1, došlo do eksplozije u toku procesa izlivanja visokopećne troske u livna polja, saopštila je HBIS Group Serbia i navela da tom prilikom niko nije… »
Vesti dana »
!['Mi za umor ne znamo': Crveni tepih za studente koji su dopešačili u Kragujevac](https://nstatic.net/img/logo/s/bbc-news.png)
'Mi za umor ne znamo': Crveni tepih za studente koji su dopešačili u Kragujevac
BBC News pre 1 satjoš 26 povezanih
![Kragujevac kliče studentima: Euforični i emotivni doček – „mnogo me boli stopalo, ali za ovo bih dao oba“ (UŽIVO)](https://nstatic.net/133/38981133ggzrzc.jpg)
Kragujevac kliče studentima: Euforični i emotivni doček – „mnogo me boli stopalo, ali za ovo bih dao oba“ (UŽIVO)
Novi magazin pre 27 minutajoš 52 povezane