Повезане вести

Намерно су угрозили живот наставнице, један ђак чак није показао ни трунку кајања, уз речи "Она не треба да кашље него да…

Намерно су угрозили живот наставнице, један ђак чак није показао ни трунку кајања, уз речи "Она не треба да кашље него да…

Блиц 30.03.2023
Да су годину дана старији, ђаци седмог разреда ОШ "Бранко Радичевић" из Прогара (Сурчин) могли би да претрпе кривичне санкције за дело угрожавање безбедности због намерног изазивања тежег астматичарског напада својој наставници… »
"Довели су наставницу у животну опасност, а ми ђаке само укором можемо да казнимо": Директор школе у Сурчину о језивом насиљу…

"Довели су наставницу у животну опасност, а ми ђаке само укором можемо да казнимо": Директор школе у Сурчину о језивом насиљу…

Блиц 29.03.2023
"Јако ми је жао због непријатности коју је колегиница, а која има великих здравствених проблема, доживела, и коју су ђаци довели у животну опасност", прва је реакција Петра Муштерића, директора сурчинске ОШ "Бранко Радичевић", на… »
"Она не треба да кашље, него да умре" Драма у основној школи у Прогару - Ученици немерно изазвали напад астме код наставнице…

"Она не треба да кашље, него да умре" Драма у основној школи у Прогару - Ученици немерно изазвали напад астме код наставнице…

Вечерње новости 29.03.2023
НАСТАВНИЦИ руског језика Борки Милошевић двојица ученика Основне школе "Бранко Радичевић" у сурчинском насељу Прогар намерно су изазвала асматични напад, пошто су пре њеног часа учионицу испрскали дезодорансом. Фото: Принтскрин… »

Вести дана »