Povezane vesti
„Dolovac čeka da se prašina slegne i da ne uradi ništa“
Novi magazin 30.03.2023
Organizatori nedavno održanih protesta za nezavisno pravosuđe advokati Jovan Rajić, Čedomir Kokanović i Ivan Ninić Državnom veću tužilaca podneli su zahtev za prisustvovanje narednoj sednici Državnog veća tužilaca. Jovan Rajić objašnjava da je sednica… »
„Dolovac čeka da se prašina slegne i da ne uradi ništa“
N1 Info 30.03.2023
Organizatori nedavno održanih protesta za nezavisno pravosuđe advokati Jovan Rajić, Čedomir Kokanović i Ivan Ninić Državnom veću tužilaca podneli su zahtev za prisustvovanje narednoj sednici Državnog veća tužilaca. Jovan Rajić objašnjava da je sednica… »
Šta se desilo sa protestima podrške smenjenim tužiteljkama?
Glas Amerike 30.03.2023
BEOGRAD - Više od mesec dana prošlo je od kako su tužiteljke Višeg javnog tužilaštva (VJT) u Beogradu Bojana Savović i Jasmina Paunović premeštene iz odeljenja za borbu protiv korupcije u druga odeljenja, i skinute sa predmeta zloupotreba u EPS- koji su… »
Vesti dana »

Srpska IT asocijacija: Ukidanje podsticaja bez najave ugrožava poslovanje i poverenje investitora
Radio 021 pre 1 satjoš 14 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 1 minutjoš 28 povezanih

“Fakulteti na raskrsnici”: Profesori nastavljaju blokadu uprkos ispunjenom zahtevu
Serbian News Media pre 7 satijoš 12 povezanih

I Vučićev pokret organizuje skup u Beogradu na Vidovdan: "Građani ne treba da brinu"
Radio 021 pre 36 minutajoš 13 povezanih