Povezane vesti
Šok! Vesna Vukelić tvrdi: Dejan Dragojević "nije prešao u islam?!" Da li je ovo detalj koji je promakao svima
Kurir 30.03.2023
Nedavno je kao bomba odjeknula vest da je pobednik Zadruge 5 Dejan Dragojević potvrdio da je promenio veru i prešao u islam. Tokom učešća u Zadruzi više puta je bio na meti osuda zbog toga što ne želi da se izjasni, ali to ga nije doticalo te je do kraja… »
Rada prvi put o promeni pola Mike i Gibe – progovorila o njihovim intimnim delovima: „Ista je kao moja, samo zategnuta“
Nova 30.03.2023
Učesnica rijaliti programa Rada Vasić progovorila je po prvi put o promeni pola sinova Mike i Gibe, koji su sada Ana i Ivana Nikolić. Blizanci Mika i Giba privukli su pažnju javnosti kada su promenili pol, a njihova majka Rada po prvi put je otkrila kako… »
Rada Vasić prvi put progovorila o promeni pola mike i gibe: "Videla sam kako izgleda, ista je kao moja, samo bolja"
Kurir 30.03.2023
U medijima je nedavno kao bomba odjeknula vest da su rijaliti učesnici Mika i Giba Vasić promenili po l i da se sada zovu Ivana i Ana Nikolić. Iako nisu krili želje i planove za operacijom promene pola, porodica Vasić nije želela da javno govori o tome… »
Rada Vasić prvi put o promeni pola Mike i Gibe: Progovorila o njihovim intimnim delovima tela, a evo kako je familija…
Blic 30.03.2023
Učesnica rijalitija "Zadruga" Rada Vasić progovorila je po prvi put o promeni pola sinova Mike i Gibe. Rada je otkrila kako njihova familija gleda na tranziciju blizanaca. - Familija cela, pa kad ja podržavam, nek podržava i familija. Nakon njihovog… »
Vesti dana »

Prve reakcije srpskih partija na Vučićev poziv Studetnima u blokadi na TV debatu
Danas pre 26 minutajoš 52 povezane

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU UN prvi put potvrdila masovnu glad u Gazi: Više od 500.000 ljudi suočeno sa katastrofom
Euronews pre 2 satajoš 47 povezanih

Nestabilno vreme u Srbiji sa lokalnim nepogodama i najavom stabilizacije sutra
Naslovi.ai pre 1 satjoš 55 povezanih

Agencija za energetiku: Crvena zona potrošene struje biće smanjena sa 1.600kWh na 1.200 kWh
Forbes pre 26 minutajoš 20 povezanih

NIS podneo zahtev Ministarstvu finansija SAD za dodatno odlaganje roka za uvođenje sankcija
Forbes pre 36 minutajoš 19 povezanih