Povezane vesti
Kada sam čuo da je skočila, odmah sam krenuo ka tom mestu: Ispovest hrabrog lađara koji je spasao devojku iz vode u Novom Sadu…
Nova 31.03.2023
Novosađanku (17) koja je juče popodne skočila sa varadinskog mosta u Dunav u Novom Sadu, spasao je hrabri lađar Saša Prelić sa tegljača "Brodokomerca" usidrenog na Beogradskom keju. Čuvši da je neko skočio sa mosta u reku, lađar je najbrže što je mogao… »
"Počela je da tone": Hrabri lađar izvukao tinejdžerku koja je danas skočila sa mosta u Novom Sadu: Ne smem da pomislim šta bi…
Blic 30.03.2023
Novosađanku (17) koja je danas popodne skočila sa varadinskog mosta u Dunav u Novom Sadu, spasao je hrabri lađar Saša Prelić sa tegljača "Brodokomerca" usidrenog na Beogradskom keju. Čuvši da je neko skočio sa mosta u reku, lađar je najbrže što je mogao… »
Vesti dana »

Rektorski kolegijum traži istragu policijske brutalnosti, MUP ističe transparentnost i odgovornost
Naslovi.ai pre 2 satajoš 28 povezanih

Ilić: Neka MUP objavi snimak na kom se vidi policijsko postupanje prema Nikolini i ostalim uhapšenima
N1 Info pre 23 minutajoš 35 povezanih

"Nikolina svi smo...": Skupovi podrške u Beogradu i Zrenjaninu, večeras – u Nišu (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 43 povezane