Povezane vesti
„Pala mi je kapuljača i jedan je uzviknuo: ‘Izvini brate, pogrešili smo, nisi taj'“: Saslušan mladić koji je pretučen na…
Nova 31.03.2023
Luka T. (29) koji je, napadnut i pretučen u ponedeljak na Zvezdari, saslušan je u toku istrage. On je rekao da se šetao ulicom kada mu je prišla grupa mladića. „Udarali su me po glavi i telu. Kada sam krenuo da padnem, spala mi je kapuljača. Tada je… »
Pretučen mladić na Zvezdari: Tvrdi da su ga četvorica muškaraca udarala po glavi i telu
Blic 31.03.2023
Beogradska policija raspisala je potragu za mladićima koji su u ponedeljak na Zvezdari pretukla Luku T. (29). On je sa teškim povredama po telu primljen u Urgentni centar, ali se nalazi van životne opasnosti. Nezvanično, on je izjavio da se šetao ulicom… »
"Izvini, brate, pogrešili smo. Nisi taj": Mladić sa Zvezdare opisao kako su ga "greškom" pretukli na ulici
Telegraf 31.03.2023
Istragu vodi Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu. Luka T. (29) koji je, napadnut i pretučen u ponedeljak na Zvezdari, saslušan je u toku istrage, saznaje "Telegarf.rs". On je rekao da se šetao ulicom kada mu je prišla grupa mladića. - Udarali su me… »
Pretučen mladić na Zvezdari: Luka tvrdi da su po glavi i telu udarala četvorica muškaraca, potraga u toku
Telegraf 31.03.2023
Istragu je preuzelo Prvo osnovo javno tužilaštvo. Beogradska policija raspisala je potragu za mladićima koji su u ponedeljak na Zvezdari pretukla Luku T. (29), saznaje "Telegraf.rs". On je sa teškim povredama po telu primljen u Urgentni centar, ali se… »
Vesti dana »

Šibaće Košava u ovim delovima zemlje! Rhmz popalio meteo-alarme, jedna pojava neobična za ovo doba godine
Alo pre 1 satjoš 44 povezane

NBS: Priliv doznaka u Srbiju za šest meseci 2,34 milijardi evra
Euronews pre 51 minutajoš 19 povezanih

Od masovne legalizacije najviše koristi za one koji su gradili nelegalno, kupci da proveravaju kvalitet stana
Nova pre 1 satjoš 47 povezanih

Hrvati traže kaznu za Rusa koji je doneo zlato Srbiji – smetaju im tri prsta i skinuti šal
Sputnik pre 21 minutajoš 21 povezana