Povezane vesti
Gastarbajterka goca se vratila u zavičaj, pa joj slomili srce: Na spomeniku isklesala brutalnu poruku rodbini (foto)
Kurir 31.03.2023
Spomenici nekad kriju poruke kojima se pokojnici "obračunavaju" sa rodbinom. Ako ne verujete, evo šta piše na spomeniku jedne Gordane Stanković: "36 godina u Nemačkoj sam puno radila, tugovala, plakala za domovinom, familijom, za svoje koje sam više… »
Oni kažu da ih mrzim, da sam zlobna! Goci gastarbajterki slomili srce, a na spomeniku isklesala poruku rodbini (foto)
Mondo 31.03.2023
Fotografija godinama kruži internetom, koja je bila potpuno razočarana povratkom u rodni kraj. Fotografija godinama kruži internetom, koja je bila potpuno razočarana povratkom u rodni kraj. Svi znamo da je originalnost nešto po čemu se pamte ljudi… »
Vesti dana »

Studentski protesti u 32 grada: Danas blokada Brankovog mosta i Gazele u Beogradu
NIN pre 1 satjoš 28 povezanih

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: Potrebno je izvršiti analizu statike zgrade pre nego što bude odlučeno da li će stanica biti srušena
Nedeljnik pre 2 satajoš 20 povezanih

Konatar: "Za potpis ugovora smo izabrali Sarajevo da bismo pokazali koliko cenimo Feđu!"
Sportske.net pre 2 satajoš 19 povezanih

Dve osobe poginule u neredima nakon pobede Paris Sen Žermena u finalu Lige šampiona
Nedeljnik pre 7 minutajoš 31 povezana

Najmanje 26 mrtvih u izraleskom napadu blizu centra za pomoć u Gazi: spasioci
BBC News pre 2 satajoš 21 povezana