Повезане вести
Црно на бело – шта тачно пише у пресуди Драгану Ј. Вучићевићу
Н1 Инфо 31.03.2023
У пресуди којом је главни и одговорни уредник и власник Информера Драган Ј. Вучићевић правоснажно осуђен због вређања новинара Југослава Ћосића, стоји да је био дужан да плати 200.000 динара на име одштете. Имао је рок од три… »
Драган Ј. Вучићевић иде у затвор: Борац за слободу лагања
Време 31.03.2023
Коментар Када су дошли по Драгана ћутала сам, јер нисам Драган…. Главни уредник Информера Драган Ј. Вучићевић у понедељак 3. априла иде, како је сам рекао, у затвор. Он се, наиме, својевремено мало разуларио на Твитеру (дешава… »
Бурно на конференцији Драгана Ј. Вучићевића: Новинари Н1 и Данаса напустили салу ВИДЕО
Нова 31.03.2023
Конференција за новинаре на којој је главни уредник Информера Драган Ј. Вучићевић најавио да у понедељак одлази на издржавање шестомесечне затворске казне и на којој је поново покушао да обмањује јавност, претворила се у напад… »
Како је изгледала расправа новинара на Вучићевићевој конференцији (ВИДЕО)
Н1 Инфо 31.03.2023
Конференција за новинаре на којој је главни уредник Информера Драган Ј. Вучићевић најавио да у понедељак одлази на издржавање шестомесечне затворске казне и на којој је поново покушао да обмањује јавност, претворила се у напад… »
Главни уредник "Информера" потврдио да иде у затвор: "Ступићу у штрајк глађу са два захтева"
Еуроневс 31.03.2023
Драган Ј. Вучићевић, главни уредник "Информера", изјавио на конференцији за новинаре да у понедељак ујутру иде на одслужење затворске казне у затвор у Бачванској улици у Београду и да ће одмах чим уђе у затвор кренути у штрајк… »
Новинари Н1 и Данаса напустили Вучићевићеву конференцију због вређања
Н1 Инфо 31.03.2023
Главни уредник Информера Драган Ј. Вучићевић изјавио је на конференцији за новинаре коју је организовао да у понедељак одлази на издржавање шестомесечне затворске казне по кривичној тужби новинара Југослава Ћосића и оценио да… »
Вучићевић пред одлазак у затвор: Ја сам сада вишеструко осуђивани криминалац
Нови магазин 31.03.2023
Главни уредник Информера Драган Вучићевић изјавио је данас да у понедељак одлази на издржавање шестомесечне затворске казне по кривичној тужби новинара Југослава Ћосића и оценио да је он због тога сада "вишеструко осуђивани… »
Вести дана »

За најстарије још издвајања из буџета: Од 1. децембра пензије веће 12,2 %
Екапија пре 5 минутајош 47 повезаних

Дао гол после 38 секунди, срушио Партизан у хумској, па се огласио на инстаграму! Радоњић објавом запалио мреже, а о једном коментару се посебно прича! Фото
Курир пре 6 минутајош 33 повезане

Веома топло за крај септембра на југу Србије, од среде пад температуре
Јужне вести пре 15 минутајош 22 повезане

Мала Госпојина: Рођење Пресвете Богородице почетак испуњења Божјег плана спасења људског рода
ИнфоКГ пре 3 сатајош 18 повезаних