Повезане вести

Црно на бело – шта тачно пише у пресуди Драгану Ј. Вучићевићу

Црно на бело – шта тачно пише у пресуди Драгану Ј. Вучићевићу

Н1 Инфо 31.03.2023
У пресуди којом је главни и одговорни уредник и власник Информера Драган Ј. Вучићевић правоснажно осуђен због вређања новинара Југослава Ћосића, стоји да је био дужан да плати 200.000 динара на име одштете. Имао је рок од три… »
Драган Ј. Вучићевић иде у затвор: Борац за слободу лагања

Драган Ј. Вучићевић иде у затвор: Борац за слободу лагања

Време 31.03.2023
Коментар Када су дошли по Драгана ћутала сам, јер нисам Драган…. Главни уредник Информера Драган Ј. Вучићевић у понедељак 3. априла иде, како је сам рекао, у затвор. Он се, наиме, својевремено мало разуларио на Твитеру (дешава… »
Бурно на конференцији Драгана Ј. Вучићевића: Новинари Н1 и Данаса напустили салу ВИДЕО

Бурно на конференцији Драгана Ј. Вучићевића: Новинари Н1 и Данаса напустили салу ВИДЕО

Нова 31.03.2023
Конференција за новинаре на којој је главни уредник Информера Драган Ј. Вучићевић најавио да у понедељак одлази на издржавање шестомесечне затворске казне и на којој је поново покушао да обмањује јавност, претворила се у напад… »
Како је изгледала расправа новинара на Вучићевићевој конференцији (ВИДЕО)

Како је изгледала расправа новинара на Вучићевићевој конференцији (ВИДЕО)

Н1 Инфо 31.03.2023
Конференција за новинаре на којој је главни уредник Информера Драган Ј. Вучићевић најавио да у понедељак одлази на издржавање шестомесечне затворске казне и на којој је поново покушао да обмањује јавност, претворила се у напад… »
Главни уредник "Информера" потврдио да иде у затвор: "Ступићу у штрајк глађу са два захтева"

Главни уредник "Информера" потврдио да иде у затвор: "Ступићу у штрајк глађу са два захтева"

Еуроневс 31.03.2023
Драган Ј. Вучићевић, главни уредник "Информера", изјавио на конференцији за новинаре да у понедељак ујутру иде на одслужење затворске казне у затвор у Бачванској улици у Београду и да ће одмах чим уђе у затвор кренути у штрајк… »
Новинари Н1 и Данаса напустили Вучићевићеву конференцију због вређања

Новинари Н1 и Данаса напустили Вучићевићеву конференцију због вређања

Н1 Инфо 31.03.2023
Главни уредник Информера Драган Ј. Вучићевић изјавио је на конференцији за новинаре коју је организовао да у понедељак одлази на издржавање шестомесечне затворске казне по кривичној тужби новинара Југослава Ћосића и оценио да… »
Вучићевић пред одлазак у затвор: Ја сам сада вишеструко осуђивани криминалац

Вучићевић пред одлазак у затвор: Ја сам сада вишеструко осуђивани криминалац

Нови магазин 31.03.2023
Главни уредник Информера Драган Вучићевић изјавио је данас да у понедељак одлази на издржавање шестомесечне затворске казне по кривичној тужби новинара Југослава Ћосића и оценио да је он због тога сада "вишеструко осуђивани… »

Вести дана »